1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Dnevnici borbe protiv demona


Zbog prevelikog obima mog dnevnika KONTAKTA SA DEMONIMA, ne može sve stati na jednu stranu sajta, pa vas molim skinite dnevnik u .pdf formatu tako što ćete kliknuti ovde.

Skraćenu verziju dnevniika možete preuzeti ako kliknete ovde.

Moj dnevnik borbe protiv demona za otvaranje sajta možete preuzeti i pogledati ako kliknete ovde.

Poligrafski test kontakta sa đavolom, koji sam radio  možete pogledati i preuzeti ako kliknete ovde.

Ako nemate pregledač .pdf dokumenata možete ga skinuti ako kliknete ovde.

A OVDE BEZ SKIDANJA MOZETE PREGLEDATI OVAJ DNEVNIK

DNEVNIK BORBE PROTIV DEMONA

      ZA OTVARANJE SAJTA!

 novi kalendarSa kalendara kontakta demona  2012 godine može se primetiti da sam praktčno bio miran-neuznemiravan od strane demona skoro šest meseci. Od sredine Maja pa do Novembra, ako se zanemare tri dnevna kontakta u Junu i Avgustu, pogtovo što sam ja hteo da ih gledam jer su označeni zelenom bojom.
Zelena boja znači da hoću a crvena da neću-neželim da ih gledam.
Međutim kad su demoni videli moju nameru da spremam otvaranje internet sajta gde želim da obelodanim

PRAVU ISTINU U VEZI SANGEJZINGA-GLEDANJA U SUNCE !


Oni su se uznemirili da se prava istina nebi otkrila pa su ponovo navalili na mene u mesecu Novembru. Samo ovaj put mene štiti dragi Bog pa kao što se vidi da je u mesecu Novembru uglavnom zelena boja što znači da ja hoću da ih gledam JER IH SE NE BOJIM, čak naprotiv ja ih zafrkavm jer veoma lako mogu da prekinem kontakt sa njima!

USTVARI SAD SE DEMONI BOJE MENE JER SU VIDELI MOJU NAMERU O OTVARANJU SAJTA I UPOZORENJU O STRAŠNOJ DEMONSKOJ PREVARI !!!

Ova njihova uznemiravanja meni samo daju još veći moral za što brže otvaranje sajta!       
IZVINJAVAM SE ZBOG VULGARNOSTI I PSOVKI ALI SE SA DEMONOM NEMOŽE DRUKČIJE!
DANAS JE 05/11/2012
Intezivno radim na otvaranju internet sajta gde želim da obelodanim opasnost od Sangejzinga-gledanja u Sunce i da demonima već sad odavde iz ovozemaljskog života pomrsim račune, i da znaju da dolazi još jedan vojnik u redove Svetog Vasilija Ostroškog sa veoma velikom motivacijom. Oni to znaju i vide. Ponekad bi uspeli da mi
izazovu efekat ujeda mravi ali vrlo malo i slabo.Ovo o efektima ujeda mravi i ostalim demonskim vrstama maltretiranja deteljno možete pročitati u drugim dnevnicima što su prikazani u PDF-formatu.Isto tako su mi pre mesec dana(05/10/2012) polupali na krovu kuće dvanaest crepova i mnogo ostalih rasturili. Bili smo u kući i ja i moj stariji sin kada se to desilo. Oni su to uradili jer sam ih ja zafrkavao sa onim Vasketovim oružijem- kasapnikom kako sam ga nazvao.krov 1
krov 2

Ovako izgleda hladno oružije kojim Sveti Vasilije Ostroški uništava đavole. To sam video kad sam bio u manastiru Ostrog da molim Svetog Vasilija Ostroškog da me spasi od demona-đavola.Tad sam video kako se bore za spas moje duše,i kako kasapnik sa slikom


ORUŽIJEM KOJE JE OVAKO IZGLEDALO UNIŠTAVAJU-KASAPE DEMONA KOJI ME JE DRŽAO ZA MOJU DESNU DUHOVNU RUKU.
JA SAM TO ORUŽIJE NAZVAO

“VASKETOV KASAPNIK”Znam da je Bog na mojoj strani i da me štiti, to osećam pa ih se neplašim čak ih zafrkavam. Sveštenici su mi rekli da ih ignorešem, ali ja ne mogu. Moram da ih zafrkavam, nemogu mi ništa, u svako vreme mogu da prekinem kontakt sa njima, za razliku od pre, JER ME DRAGI BOG ČUVA.
DEMONI NISU ZNALI DA ĆU JA BITI VEĆI ĐAVO OD NJIH SAMIH. “ZAKUCALI” SU ONI NA POGREŠNA VRATA I POGREŠAN KROV!
Zato su mi crepove i polupali u po bela dana! J.... im mater đavolsku! Ovim činom oni pokušavaju da me uplaše i spreče da ne objavim internet sajt.
ALI MOJA OSVETA POČNJE VEĆ ODAVDE IZ MATERIJALNOG žIVOTA ZA SVE ONO ŠTO SU MI URADILI OVOZEMALJSKI DEMONI TO JEST MASONCI. URADILI SU MI MNOGA ZLA A NAJGORE ZLO JE TO ŠTO SU MI UBILI SUPRUGU.
ISTINA O SANGEJZINGU MORA DA IZAĐE NA VIDELO SOTONE !!!demoni
Isto tako vidim slike koje su jako slabe i kratke i danju i noću,pa to i ne zapisujem ali želim nešto da kažem.

U tim kratkim vizijama oni mi pokazuju internet stranice pa i ako želim i trudim da pročitam šta mi pišu nažalost ne uspem, jer je jako kratko. Veze su nam totalno slabe hvala dragom Bogu.
Znam da mi sigurno nešto preteće pišu i zbog toga im uvek odgovorim sa srednjim prstom za svaki slučaj. To je uostalom njihov stil govora, jer su prvo oni meni to uradili još dok nisam znao da kontaktiram demone.
Oni su pojačali napad na mene zadnjih mesec dana, što se može uočiti na kalendaru kontakta sa demonima, da bi me sprečili da ne objavim na internetu istinu o prevari zvanoj Sangejzing-gledanje u Sunce ali džabe se muče.

 

INTERNET SAJT O STRAŠNOJ PREVARI ZVANOJ SANGEJZING-GLEDANJE U SUNCE MORA DA SE POJAVI SVIĐALO SE TO NJIMA ILI NE!

 

Danas 10/11/2012 godine i dalje radim na otvaranju internet sajta čija je registrovana adresa:
http://www.opasnostgledanjausunce-sungazing.com - NAPOMENA OVA ADRESA VIŠE NE VAŽI
Demoni vide šta nameravam pa mi i dalje pokazuju nešto. Sigurno mi prete, ali ne mogu to da vidim ili pročitam. Pa im za svaki slučaj pošaljem srednji prst a nekad i dva sa obe ruke što je sigurno-sigurno da bi bolje videli!
Juče sam nešto drugo uradio nevezano za internet sajt. Oni su to videli, pa su mi kasnije tokom noći poslali jednu kratku video scenu sa kojom su me zafrkavali i ismejavali u vezi toga što sam radio.
Narvno ja sam im odgovorio sa srednjim prstom – nije lepo ali sam morao!

 11/11/2012 Demoni nikako da shvate da ih se ne bojim jer znam da me je Gospod Bog uzeo pod njegovu zaštitu. Pa su mi jutros pokazali video poruku, vuka iz čijih čeljusti curi krv i natpis VUČIJI PLAN. Ovaj put sam uspeo da pročitam njihovu poruku!

Na tu njihovu poruku ja sam odmah ustao i odgovorio sa slikama i naslovom:

 

MEDVEDOV PLAN ili bolje MEDVEDOVA REALIZACIJA PLANA
Dao Bog krupan sam, pa i ličm na medveda.

medo i vukovi

 15/11/2012 Radim intezivno na pripremi materijala za internet sajt pa sam noćas legao u jedan sat posle ponoći, a u dva već me bude. Prema njihovom prvom buđenju mogao bih i sat da navijam jer je ono uvek u dva.

Po običaju prete mi i pokazuju ruku odnosno šaku koja se steže u pesnicu i onda tom pesnicom udaraju u dlan druge ruke. Znači hoće da me smrve! Tad sam im pokazao srednji prst i zaspao. Ponovo me bude u pet i pokazuju moju glavu kako je zabacujem unazad i neko me steže za vrat-davi me. Ja se tad otkrijem i pokažem na “ono” mesto da me samo tu mogu stegnuti jer tu sam najtanji. Oni tad pokazuju moj lik i ja ga nekom -njemu pušim. Posle toga sam im pokazao srednji prst samo sa jednom rukom, drugu nisam hteo da vadim ispod pokrivača i zaspim.

16/11/2012 Opet me bude ali sam preumoran i nezainteresovan za njihove dosadne pretnje pa i negledam šta mi pokazuju i zaspim.Drugo buđenje od demona sam dobio oko pet i trideset nešto mi šalju hoću da vidim ali ne mogu slika je jako tamna. A kasnije šalju mi srce i u njemu lik moje supruge. Po običaju ja sam im odgovorio njihovim “STILOM”-srednji prst.

 17/11/2012 Doživeo sam danas novi vid maltretiranja od strane demona.Oko vrata nosim zlatni lančić sa priveskom Isusa Hrista koji sam kupio i osveštao na najsvetijem mestu na svetu na ploči pomazanja u Jerusalimu. I đavo je na njemu pznati način napravio efekat konstantnog peckanja tog lančića na moj vrat slično kao kad se doživi mini šok od statičkog električnog pražnjenja.Izdržao sam to celodnevno peckanje-svrabež i namerno nisam hteo da skinem lančić.

18/11/2012 Noćas sam imao najduže maltretiranje ikada od strane demona, praktično celu noć. Prikazuju mi razne slike kojih se ja lako rešim. Ali čim se rešim jedne slike oni šalju drugu i tako celu noć. Slike i scene su bile i strašne i preteće ali i sasvim neuobičajne. Opisaću jednu.

Vidim više čudnih žvotinja vrlo sličnih malim macama ali sa neuobičajnom lepom i umiljatom glavom i veoma krupnim očima. Izuzetno su mazne i sa njima se igraju i maze jedna žena i dvoje male dece? I tu sam scenu prekinuo jer znam da je to samo đavolji mamac jer bi posle toga došla neka strašna scena ili pokušaj hipnoze to su mi i pre tako radili. I opet moram da ih psujem j….. mater.

22/11/2012 Danas iza 10h. ludi demoni mi pokazuju suprugu koja je okrenuta prema meni da bih je ja “prepoznao” pa se onda ona okeće prema Untitleddemonu grli ga i ljubi.
Ja sam se nasmejao i pokazao mu nekoliko puta srednji prst sa obadve ruke.
Demonsko lice je izgledalo izuzetno ružno slično ovom što sam ga našao na internetu.
Nezna se da li je grđe ili gluplje?

 26/11/2012 Jutros u 4h i 30min. bude me i pošto su videli da zastrašivanja i prevare više nemaju ama baš nikakvog efekta jedino što im je preostalo je da me zafrkavaju pa mi to i rade.Pokazuju mi jednu scenu koju ne mogu da vidim dobro pa je onda menjaju u drugu i tu me zafrkavaju. Ja se nadam da je ovo Gospod Bog video i da neće dozvoliti da mi urade to što su mi pokazali. Kad sam ustao pomolio sam se Gospodu Bogu da ih spreči ! I dalje ih zafrkavam, pokazujem im na kompjuter i internet sajt koji je 90% gotov pa je to njihova rekcija?

28/11/2012 Jutros prvi put vidim lepu mušku osobu jer dosada su to uvek bili ili ružni likovi ili nakaze, koja pokazuje kažiprstom na glavu-mozak i onda istom tom rukom skuplja prste. Hoće da kaže da su mi suzili svest. Tačnije deluju na moje osećaje i razmišljanje. Kao što su mi nekad davno na početku,dok sam gledao u Sunce pravili osećaj „prazne glave-bezbrižnost“ tako su sada zadnje dve nedelje napravili kontra-efekat, efekat prevelike „brige i sikiracije“ što je neku mačku zgazio auto pa mi je to stalno u glavi. Te scene ne mogu da se oslobodim-kao da je to najveći problem na svetu? Da bih taj neugodni efekat smanjio ja se igram sa svojom mačkom što malo pomaže. Ipak sam mu na kraju pokazao na kompjuter srednjim prstom više puta uzastopce, da zna da spremam internet sajt o prevari sangejzinga.Kasnije sam se pomolio Bogu da mi pomogne da izbaci tu „moru o stalnom i bezveznom razmišljanu“. Ovo je slično efektu poganih misli (dejstvo  efekata poganih misli sam dokazao i poligrafskim testom)  i Dragi Bog mi je uslišio molbu. Tako da se sad osećam puno bolje i nemam tu moru.Hvala ti Bože !!!

 29/11/2012 Danas posle podne demon mi pokazuje osobu koja šutira loptu hoće da kaže da će da me išutiraju. Ja sam se nasmejao i pokazao im na kompjuter aludirajući na to da je sajt o njihovoj strašnoj prevari skoro gotov! Tako da ću da išutiram i njega i njegovu veliku prevaru zvanu Sangejzing-Gledanje u Sunce!!!sutiranje

 18/12/2012 Proteklih dana i noći imao sam kratke kontakte ali su nebitni pa ih i nebeležim. Međutim prošlu noć bilo je jako mnogo napada na mene koji su me podsećali kao na neka gatanja i vradžbine. Naprimer govore nešto u dlan pa onda dunu sa tog dlana prema meni. I onda polete neke tačkice ka meni kao prašina. Ali čim poleti ta prašina počne se topiti i nestajati.

Isto tako motaju nešto pa naprave klupko to zapale i bace preme meni. I kao predhodni put ta zapaljena kugla počne se u letu razlagatii i nestajati.
Ili upere prema meni kao neko koplje pa sa tog koplja polete nekakvi koncetrični krugovi. I oni se u letu istope. Bilo mi je interesantno pa sam ih posmatrao. Nisam se uopšte plašio jer vidim da me Gospod Bog i Andjeli čuvaju i ja te njihove napade samo posmatram. Osećao sam se kao ribica u akvarijumu sa debelim staklom siguran i zaštićen a oko mene sve krvoločne mačke. Straha nije bilo!
24/12/2012 Jutros mi sotone pokazuju veliki beli krst i oda mu lome horizontalne krakove. Kao odgovor pokazao sam im više puta srednji prst!!!
27/12/2012 Danas posle podne demon mi piše nešto ali ne mogu da pročitam. Samo jednu reč Sangejzing. Posle toga vidim ekran kompjutera i demonska slika na njemu ja sam se nasmejo i pokazao u pravcu kompjutera sa srednjim prstom više puta uzastopce. Još je nešto pokazivao ali veze su slabe pa ne vidim hvala Bogu!
28/12/2012 Juče sam promenio ime sajta i sad se sajt zove:
” Gledanje u Sunce Sangejzing mamac i prevara ” http://gledanjeusuncesangejzingmamaciprevara.com

 To je demone –Rogonje-Reponje još više uzbunilo pa su me jutros veoma rano probudili. Počeli su prvi put grupno da napadaju! Prvo sam ih video kako stoje u redu jedan pored drugog njih pet-šest sa veoma ružnim-groznim facama i onda kao pod komandu sloxno dižu po jednu ruku i upere je prema meni. Tad sa njihovih ruku poleću mali koncentrični krugovi ka meni. I sad kao i pre ti krugovi u letu se kao “tope” i nestaju. Drugi put napad izvode njih trojica “udruženo”. I oni složno dižu ruku sa uperenim kažiprstom s tim što srednji drži ruku i prst pravo a levi i desni svoj kažiprst približe ovom srednjem.Tako da su sad tri kažiprsta jedan uz drugi. Tad sa njihovih udruženih kažiprsta, “udruženim snagama” poleću veliki koncentrični krugovi. I opet naravno ista priča ti veliki krugovi polete ka meni ali se u letu tope i nestaju. Bog i Andjeli me čuvaju-hvala im !!! Nakon te njihove predstave i neuspelog napada ja podignem uvis jedan prst (hoću da kažem da sam sam) i onda prstima u vazduhu “nacrtam” pravougaonik kao to mi je ekran kompjutera i prstima imitiram tipkanje po tastaturi pa onda sa obadve ruke više puta im pokažem srednji prst i nasmejem se !!!. 

Hoću da kažem da oni grupno napadaju na mene pa mi nemogu ništa. A ja ću sam uz Božiju pomoć putem interneta da uništim njihovu

demonsku prevaru zvanu Sangejzing !!! Daće Gospod Bog !!! Amin !!!

 

08/01/2013 Ovo je prvi napad u novoj 2013.godini.
Noćas me opet napada jedan demon tako što uperi ruku ka meni a šaku skupi u obliku pesnice i postavi u vertikalni položaj. Tada kao neka jaka usisna energija ulazi u njegovu pesnicu kroz otvor izmedju skupljenih prstiju sa gornje strane i on krene ka meni. I kad mi se približi kao i uvek do sada ta njegova pesnica se počne razlagati-rastapati i nestajati. Posle toga po ko zna koji put dolazi sledeći napad! Ovaj put to su ogromni kocentrični krugovi. Oni su toliko veliki da zbog te veličine nevidim kako ih šalju na mene. Ti ogromni krugovi ne lete kao do sad već mi se približavaju lelujanjem. I pogađate kad mi priđu ti ogromni krugovi se rastapaju i nestaju bivaju uništeni od strane Andjela koji me čuvaju ali ih ja na žalost nikad ne vidim. Osim jednom kad sam bio u manastiru Ostrog. Neizmerno im hvala što me čuvaju od demonskih napada !!!
Danas mi se demoni opet javljaju. Pokazuju ekran kompjutera i na njemu nešto ispisuju. Slika poduže traje ali je jako tamna pa ne mogu da pročitam šta pišu. Ustvari pročitam samo prvu reč ispisanu ćirilicom ZORANE ali dalje ne uspevam. Ja im kažem ponovite, i oni ponove pizda im materina i to više puta ali je pretamno pa ne uspem da pročitam !

09/01/2013 Noćas demoni pokušavaju jednom drugom metodom da stupe u kontakt. Tu metodu oni nisu upotrebili skoro dve godine. Neznam tačno mrzi me da prelistavam dnevnik a nije ni bitno. S obzirom da je predjašna metoda  skoro u nikakvoj funkciji oni pokušavaju ovom metodom koju sam nazvao "metoda upaljene lampice" da probaju da komuniciraju ali ni ovo im više ne ide od ruke "MNOGO MI JEŽAO" Mogu da idu kod Mikana on će ih oberučke dočekati !!!!

11/01/2013 Opet napad od demona na koje sam već navikao. Ovaj put mi pokazuju psa koji najviše liči na buldoga, i sve što vidi on pojede. I takav žderonja trči prema meni . Naravno ja se nebojim i kao i uvek kad mi se približi on se jednostavno istopi ! Kasnije ponovo me bude i pokušavaju neki poveći tekst od dvadesetak reči da mi pokažu . Ali nemogu ništa da pročitam. Oni menjaju tip,veličinu razmak slova i reči opet nevidim. Probali su reč po reč pa opet ništa. I na kraju počinju da pišu slovo po slovo. Tad ja neko slovo vidim-razaberem ali nedovoljno da bih mogao sastaviti pokazanu reč.Posle toga im za svaki slučaj nekoliko puta pokažem srednji prst kao pozdrav !!!

15/01/2013 Juče sam bio kod  prijateljice. Bila je bolesna pa sam išao da je posetim. Naveče kad sam se vratio kući legao sam a demoni me bude sledeće jutro, nešto posle dva pokazuju mi njenu bolesnu nogu i ismejavaju. Znači prate me gde god idem kao i pre! Zato ih sad pozdravljam njihovim pozdravom srednji prst. Bio sam strašno ljut što ismejavaju njenu teško bolesnu nogu pa sam im poručio da ću zbog tog njihovog poganog čina da postavim još jedan sajt u vezi Sangejzinga na ENGLESKOM JEZIKU. Da bih se uvek sećao ovog njihovog poganog čina taj datum sam obeležio sa plavom bojom na gornjem kalendaru KONTAKTA SA DEMONIMA. Kasnije posle četri bude me ponovo i prete mi zbog ove moje odluke tako što mi pokazuju moj auto kako ga pale i auto u tom požaru eksplodira. Ja im tada pokažem da ću da zapalim njihov rep. Pa im onda kažem da će rep da izgori kao fitilj a onda će oni da eksplodiraju kao dinamit. Na tu moju poruku šalju mi jedan kraći tekst koji na žalost ne mogu da pročitam. Znam da je neka njihova budalasta pretnja pa im odgovaram sa srednjim prstom više puta. I jutros čim sam ustao počinjem sa pripremom za sajt o Sangejzingu na ENGLESKOM JEZIKU !!!     Uaaa Rogonjeee !!!! Crkli dabogda !!!

17/01/2013 Noćas opet napadaju ali kao i uvek bezuspešno. Neznam kako im ne dosadi da rade nešto što nema uspeha.Jedini njihov efekat je taj što me probude i ništa više! Ovaj put pokazuju mi šaku koja isprepliće prste pa onda kao nešto poleti sa tih prstiju ka meni. I to nešto ne mogu da razaberem šta je i kako izgleda, u letu ka meni se rastopi. Zatim pokazuju jednu šaku ali sa sedam osam prstiju? Ta šaka ispreplete sve te prste i opet nešto poleti ka meni ali tada Andjeli koji me čuvaju postave nešto kao kišu ispred mene i to što leti se jednostavno zaustavi u toj kišnoj "vodenoj" zavesi koja me zaštićuje od demonskog napada. Ja lenjo podignem ruku ispod pokrivača da im odgovorim sa srednjim prstom posle njihovog dosadnog budalastog napada okrenem se na drugu stranu i zaspim.

 

05/03/2013 Odavno me rogonje nisu uznemiravali sve do noćas.
Ovim noćašnjim uznemiravanjem opet se vidi da me stalno prate ali mi ne mogu ništa hvala Bogu. Zadnjih dana imam problema sa levom rukom. Teško je pomeram pa sam juče išao kod doktora. To su reponje videle pa mi noćas pokazuju kao mi testerom seku levu ruku ispod lakta a oko odsečene ruke postavili su srca u krug. Hoće da kažu da vole što su mi odsekli ruku. Da kažem i to da duhovni svet jako puno govori simbolima, ustvari oni tako i komuniciraju.
Ovim njihovim pokazivanjem odsecanja ruke pokušavaju po ko zna koji put da me zaplaše ali to više ne uspeva pa im ovo jedino dođe kao neko ismejavanje moje trenutne bolesti. Jutros sam se pomolio Bogu da mi pomogne za moje ozdravljenje. Što je odmah rezurtiralo na bolje, jer sam jutrošnju kafu posle molitve uspeo da pijem služeći se levom bolesnom rukom. 
Hvala ti Bože.

Najnoviji tekstovi

najveci-i-najopasniji-satanisti-u-srbiji-i-okruzenju     Nina Martinović-novinar         Na kraju ovog članka možete pogledati          ...
h-o-o-p-o-n-o-p-o-n-oNOVI SATANISTIČKI MAMACH O' O P O N O P O N O                    PORED SANGEJZINGA SATANA IZBACUJE...
eksponiranje-zlaOVAJ TEKST MI JE POSLAO GOSPODIN IVAN MIRKOVIĆ I JA MU SE PUNO ZAHVALJUJEM NA POSLATOM PISMU I PODRŠCI KOJU MI JE UPUTIO! OVIM TEKSTOM ON OBJAŠNJAVA KO SU...
dokaz-o-mojoj-sopstvenoj-posednutosti  Da bih vam pokazao i dokazao da se gledanjem u Sunce postaje POSEDNUT ispričaću vam svoj sopstveni slučaj posednutosti !Bilo je to u vreme dok sam...
prepiska-sa-jednom-posednutom-sangejzerkomOvom prepiskom sa jednom posednutom sangejzerkom Dobrilom Sevic može se uočiti koliko je Sangejzing opasan i kolko je "duboko" dotična osoba pod...
komentari                            OVO SAM NAPISAO NA KRAJU...
hvala-bogu-nisam-jediniHVALA BOGU NISAM JEDINI koji je prepoznao demonski rad sataniste Miroslava KišaPregledajući internet i prateći demonski rad posednutog sataniste Miroslava...
ispovest-mlade-satanistinjeEVO JEDNE ISPOVESTI SATANISTKINJE KOJA SE SAVRšENO UKLAPA U SANGEJZING-GLEDANJE U SUNCE ODNOSNO DOKAZUJE DA JE SANGEJZING SATANIZAM !!!  ...
svi-djavolovi-trikovi-i-ponude  OVO SU IZVODI IZ MOG DNEVNIKA, GDE SAM POKAZAO ŠTA SU SVE DEMONI POKUŠAVALI DA BI ME PONOVO PRIDOBILI, POSLE SVADJE SA NJIMA DA PONOVO RADIM ZA...
duhovni-dozivljaji-tokom-gledanja-u-sunce-u-skracenom-obliku  OVIM IZVODIMA IZ MOG DNEVNIKA DOKAZUJEM DA JE GLEDANJE U SUNCE SATANIZAM !  I CILJ POVEZIVANJA SA DJAVOLOM A NE ZDRAVLJE. ZDRAVLJE KOJE SE...

Pročitajte i...

sta-sam-dobio-od-demona-tokom-gledanja-u-sunce  Ovo je spisak svega što sam dobio od demona tokom gledanja u Sunce u trajanju od 44min. i 30sek. i tu STAO ZAUVEK ! OD DEMONA A NE OD SUNCA TO...
najveci-i-najopasniji-satanisti-u-srbiji-i-okruzenju     Nina Martinović-novinar         Na kraju ovog članka možete pogledati          ...
eksponiranje-zlaOVAJ TEKST MI JE POSLAO GOSPODIN IVAN MIRKOVIĆ I JA MU SE PUNO ZAHVALJUJEM NA POSLATOM PISMU I PODRŠCI KOJU MI JE UPUTIO! OVIM TEKSTOM ON OBJAŠNJAVA KO SU...
savremena-magija-tekst-kao-da-je-pisan-o-sangejzinguOvo je jedan veoma interesantan teks koji kao da je pisan o posledicama gledanja u sunce. Ja sam potkrepio, dodao komentar, obojio crveno i zeleno reči i...
posednutostDa bi ste shvatili svrhu postavljanja ovog sajta i opasnosti praktikovanja Sangejzinga-gledanja u Sunce, moram vas prvo upoznati sa pojmom...
duhovna-iskustva-drugih-sangejzeraOVDE SU NAVEDENA ISKUSTVA DRUGIH SANGEJZERA KOJI SU IMALI KONTAKT SA DUHOVNIM SVETOM (DEMONIMA-DJAVOLIMA) KOJE SAM PREPISAO SA SAJTA    ...
moj-odgovor-mikanu OVO JE PISMO MIROSLAVA KIŠA POSLATO KAO ODGOVOR NA MOJ DNEVNIK KOJI JE NA INTERNET SAJT U MOJE IME POSTAVIO          ...
dokaz-o-mojoj-sopstvenoj-posednutosti  Da bih vam pokazao i dokazao da se gledanjem u Sunce postaje POSEDNUT ispričaću vam svoj sopstveni slučaj posednutosti !Bilo je to u vreme dok sam...
duhovni-dozivljaji-tokom-gledanja-u-sunce-u-skracenom-obliku  OVIM IZVODIMA IZ MOG DNEVNIKA DOKAZUJEM DA JE GLEDANJE U SUNCE SATANIZAM !  I CILJ POVEZIVANJA SA DJAVOLOM A NE ZDRAVLJE. ZDRAVLJE KOJE SE...
komentari-na-mikanove-filmoveDeo komentara 45+ 1moj na kraju teksta upućenih Miroslavu Kišu - Cybermikanu na filmove postavljene na YouTube, gde ga ismejavaju i optužuju da je...