1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Moj odgovor Mikanu

 OVO JE PISMO MIROSLAVA KIŠA POSLATO KAO ODGOVOR NA MOJ DNEVNIK KOJI JE NA INTERNET SAJT U MOJE IME POSTAVIO  

                DR. MIROLJUB PETROVIĆ

//Miroslav Kis Cybermikan 11/06/2012 у 12:23

Moj odgovor ZVERIMA (dverima) hrišćanskim, koji su pod uticajima učenja teroriste Miroljuba Petrovića koji hoće da ruši brane po Holandiji i time daje pravi hrišćanski primer: Prizivanje mrtvih!
Cybermikan
Poštovani,

Što se tiče knjige u pdf formatu radi koje će MORATI da radi tužilaštvo, dužan sam da Vam saopštim da mi je pre oko 4-5 meseci u poseti bio neki Zoran iz Australije (trebalo bi tako biti). On je kupio moju knjigu „Solarna joga- sangejzing“ i u ličnom kontaktu me obavestio da je počeo sa ovom predivnom praksom, o kojoj i Stari Zavet govori, ali sa razlogom da uspostavi kontakt sa pokojnom ženom.

Ja sam mu STROGO savetovao da to NE RADI znajuči da je to gad pred jednim Gospodom! On me nije poslušao jer je jako patio za njome.

E, sad nastupa ono glavno, a to je da je on sam programirao svoj um kreirajući neki imaginarni svet u svojoj glavi. Mi to zovemo mentalno programiranje iliti umne konstrukcije. Sam je sve stvorio u njegovoj glavi i kreirao celu fantaziju.

Imamo preko 3 MILIONA sangejzera na Balkanu i NIKO do sada nije imao tako nešto kao gospodin koji je pisao svoj dnevnik na temelju svojih fikcija i izmišljotina.
Sam je to je hteo, sam je i uradio i ma šta drugo da je radio, makar i molio za pokojnu ženu dan i noć isto bi mu bilo jer je to ŽELEO.

„Kakve su vam misli takav vam je život“

Molim vas da ne širite dezinformacije jer niste upoznati sa celim slučajem kako treba.

borba protiv demona

 

 

A OVO JE MOJ ODGOVOR MIROSLAVU KIŠU NA NJEGOVO PISMO !

 

Ja sam Zoran iz Australije kako me je Mikan već nazvao.

Razlog mog javljanja je to da demantujem sve ovo što je Miroslav Kiš, Mikan- Cybermikan iz Novog Sada napisao o meni. To je jedna gomila laži i neistina .           Evo idemo redom da analiziramo rečenicu po rečenicu.

Mikan kaže citiram:dužan sam da Vam saopštim da mi je pre oko 4-5 meseci u poseti bio neki Zoran iz Australije (trebalo bi tako biti). On je kupio moju knjigu „Solarna joga- sangejzing“

Nije istina! Ja dotičnu knjigu nisam kupio već dobio lično od Mikana u vidu poklona i to sa posvetom ! Znači Mikan je slagao. U njegovom stanu na predhodnoj adresi ne na ovoj sadašnjoj gde se Mikan trenutno nalazi. Ja sam bio oduševljen sa Sagejzingom jer je u početku ta tehnika dala meni savršene i izvanredne rezultate pa u znak zahvalnosti lično sam iz Australije došao kod Mikana u Novi Sad i poklonio mu odredjenu sumu novca u Australijskim dolarima.I još  sam mu rekao da ako mu treba još novca neka mi se javi! Što je on i uradio posle nekoliko nedelja. Poslao mi je pisanu poruku  preko mobilnog telefona tražeći još novca. Ja sam ponovo otišao u Novi Sad i dao mu još novca. Koliko sam mu dao nije ni bitno samo da kažem da su te dve  sume bile oho-ho!

Mikan kaže citiram: ali sa razlogom da uspostavi kontakt sa pokojnom ženom.

Nije istina!  Ja sam Mikanu rekao: Gledajući u Sunce  uspostavio  sam kontak sa mojom pokojnom ženom.(Što je i bio jedan od glavnih razlog za doniranje novca),  što će se kasnije pokazati strašnom greškom i obmanom. Ako pročitate moj dnevnik videće te da je “moja supruga” uspostavila kontakt samnom a ne ja sa njom. Ustvari to nije bila moja supruga već neko od Demona ali tad ja to nisam znao.Opet je Mikan slagao!

Mikan kaže citiram: Ja sam mu STROGO savetovao da to NE RADI znajuči da je to gad pred jednim Gospodom!

Nije istina! Pogledajte snimak koji sam ja lično snimio. Na snimku se vidi Mikan ispred mog kompjutera i on sa njega čita moj dnevnik  kontakta sa Demonima i ne da mi savetuje da strogo neradim kako gore LAŽE već naprotiv PREPORUČUJE da treba da radim sve što mi oni (Djavoli, Vragovi, Šejtani, Demoni) govore da bih bio i dalje u kontaktu sa mojom pokojnom ženom! Naravno da to nije bila moja pokojna supruga kako sam ja tada tako mislio, već Demoni koji su uzeli lik moje žene i tako se lažno prikazivali i lagali me više od godinu dana, isto kao što i ovaj putMikan LAŽE!
Na tom snimku se vidi da Mikan nastavlja da govori ono što ja nisam uspeo da pročitam (vizuelne poruke koje sam dobijao od Demona i zapisivao) što znači da informacija i za mene i za Mikana dolazi sa istog mesta to jest od Demona!!!  A ne od više svesti ili viših dimanzija kako Mikan to misli i kaže.

  

Ujedno želim da mu se zahvalim što me ja nazvao GAD to je valjda hvala za novac koji sam mu poklonio i da ga pitam a pred kojim sam ja to Gospodom GAD kad Mikan kaže da GOSPOD BOG ne postoji?

OPROSTI  MI  GOSPODE  BOŽE  ŠTO  MORAM  OVAKVE  BLJUVOTINE  DA  PIŠEM !!!

A da sam GAD pred Gospodom kako Mikan kaže, zašto  bi taj isti Gospod koga Mikan ne priznaje meni POMOGAO DA SE REŠIM DEMONA???

Mikan kaže citiram: E, sad nastupa ono glavno, a to je da je on sam programirao svoj um kreirajući neki imaginarni svet u svojoj glavi. Mi to zovemo mentalno programiranje iliti umne konstrukcije. Sam je sve stvorio u njegovoj glavi i kreirao celu fantaziju.


Nije istina! Jer on-Mikan iz tog istog” imaginarnog sveta i fantazije” prima informaciju što se lepo vidi na snimku. I kada ga ja pitam kako znaš? On-Mikan odgovara tako mi dođe!  Sad sam i snimkom dokazao da je Mikan slagao dva puta 
Kamo lepe sreće da je to kreacija moga uma, fantazija to je bio:                                             STVARNI KONTAKT SA DEMONIMA

                   KOJI SE DOBIJA GLEDANJEM U SUNCE !!!                                            Mikan kaže citiram: Imamo preko 3 MILIONAsangejzera na Balkanu i NIKO do sada nije imao tako nešto kao gospodin koji je pisao svoj dnevnik na temelju svojih fikcija i izmišljotina

Nije istina! OPET SI MIKANE SLAGAO I TO 20 PUTA !!! Ja sam pregledajući Mikane TVOJ sajt u rublici “Iskustva sangejzera” našao preko 20 osoba koje su imale kontakt sa (Djavolima, Vragovima,Šejtanima, Demonima) i to poneke osobe čak i bliski i žešći susret od mene, a neki je uspeo čak i da ih fotografise !!!  Evo spiska svih osoba koje sam našao na tvom Mikane sajtu njihova iskustva sam jako mnogo skratio zbog prostora a cela iskustva možete pročitati ovde u rublici "TEKSTOVI" pod naslovom                                         "Duhovna iskustva sa Demonima drugih Sangejzera". 

Mima11:30 AM on December 07, 2011
3. Uspostavio sam postojan kontakt sa Višim Ja.
4. Pojavila se pojacana empatija, gotovo da mogu da skeniram tudje namere i osecanja.
.6. Pojavili su se prvi znaci prekognicije. Kratki uvidi o prošlosti ili buducnosti koji nastupaju sa velikom jasnocom i gotovo momentalno.


Nisi ti Mima uspostavio nikakav kontakt sa višim ja jer je to teorija posednutog Mikana nego je Djavo uspostavio kontakt sa tobom uz pomoć gledanja u Sunce!
Evo posednuti Mikan isto kaže:    “Zahvaljujući obaveštenju iz viših dimenzija koje sam dobio”
Nije  Mikan dobio obaveštenje iz viših dimenzija, kako on to kaže i misli, već mu to šalju Demoni a on najverovatnije nije ni svestan jer je posednut !!!
Ne skeniraš Mima ti tudje namere nego ih Djavo čita pa ih tebi “ubacuje”.Govorim iz ličnog iskustva jer su Demoni čitali moje misli (tako sam ja komunicirao sa njima) i želje pa sam i ja mogao da budim osobe koje spavaju “mojim” mislima tako sam ja tad mislio da ja to radim a u stvarnosti to Demoni rade za mene!
Ja  sad ne mogu da budim ljude mislima zato što sam se posvadjao sa Demonima što je dokaz da su to Demoni za mene radili a ne ja.
Uvide u razne slike ti Djavo prikazuje.
Ovo sve govorim iz sopstvenog iskustva koje sam imao sa Djavolima-Demonima skoro dve godine.

Sungazer 05:25 PM on May 05, 2011  
Jel neko čuje intenzivno zujanje u ušima?
Meni se to dešava u poslednje vreme, pritisak je ok. Da li to ima veze sa gledanjem u sunce?


Pazi se Sungazer. To ima direktne veze sa gledanjem u Sunce. Probaj da se skloniš u tamni deo kuće čekaj malo pa kreni ka prozoru pogotovo kad je sunčan dan. Primetićeš da ti se zujanje povisuje kako se bližiš prozoru, ili kad se nalaziš u autu,tramvaju,vozu, avionu ili nekakvoj metalnoj konstrukciji fabrička hala i slično zujanje se povisuje. To imam i ja  još uvek,sada je to gotovo zanemarljivo. Kada sam ukapirao sa kim imam posla i prestao da ih slušam onda mi je Djavo pokazao šta će da uradi i uradio. To jest pojačao do ludila  to zujanje koje nije bilo više zujanje već ogromna buka, od silne buke glava mi je vilbrirala! Strahota

Dusica 05:43 AM on June 24, 2011
Pozdrav svim nosiocima Svetlosti  ja sam trenutno na 22m i 40s.Od jutros.........

Ovde se radi o tipičnom pozdravu za Djavole-Lucifere. Jer Lucifer znači onaj što nosi svetlost(svetlonoša) tako da jadna Dusica i ne zna da se pozdravlja sa Djavolim-Luciferovim pozdravom   -    A možda  i zna ???

BYK 10:32 PM on September 04, 2010  
Meni se Mikane mnogo toga desavalo i desava jos uvek.
I pocinjem da vidim slike ali su i suvise brze pa ne mogu da im uhvatim znacenje.
Ovoga sam se trenutno setio sada mi je stvarno zao sto nisam vodio dnevnik svaki dan.


I ja sam video razne slike koje su mi Demoni pokazivali od doba dinosaurusa pa do današnjeg vremena, cele dve godine.čak i puno scena iz života mene i moje supruge,  moje dece i moje familije. Sve sam napisao u mom dnevniku.Jedanput su mi pokazali seksualnu scenu što me je jako iznenadilo (a to je ustvari tipično za Demone-seks) pa sam dnevnik pokazao mom dugogodišnjem prijatelju koji nije teolog ali se razume u religiju više i od popova i kada je pročitao moj dnevnik, rekao mi je da ja nemam kontakt sa Bogom kako sam ja tad mislioili višim ja ili višom inteligencijom kakoto Mikan tvrdi. Rekao mi je: ”Ti imas kontak sa Djavolima! Pitaj ti njih ko su oni ?”  što sam i uradio. I tako je krenulo razotkrivanje istine i saznanje da sam u  kontaku sa Demonima. !!! I da sam POSEDNUT jer nisam bio u stanju sam da ih prepoznam !!! Sve detalje sam napisao u mom  dnevniku.

draganpa 06:05 AM on September 15, 2010  
obicno kada bih imao uvid , to bi bilo o dubljem  razumevanju stvarnosti , a ovo je prvi put da imam uvid o nekoj  duhovnoj praksi .   dok sam se gledao u sunce , otvarajuci se za svetlost , opusten i  Dok sam bio otvoren i uronjen u sunce pojavilo se sledece vidjenje : video sam grupu od 6-7 sangazera koji su zajedno sedeli napolju ,nisu bili sabijeni vec ravnomerno rasporedjeni..........................................................

I ja sam svašta video za protekle dve godine mogao bih čitavu knjigu da napišem sve ti to omogućuju Demoni!

Prototip 04:47 PM on December 09, 2010  
Posle jednog gejzinga....
Noc u Ns-u,ortaci devojka i ja u kolima na dolmi(petrovaradinski kej kod "pobede"),u jednom trenutku mi se pojavljuju veliki tackasti pikseli pred ocima izgledalo je kao sneg na tv-u,nakon toga svaki put posle slikanja mob telefonom mi je u ocima ostajao "flash"

Tačno tako sam i ja doživeo prvi kontakt i napisao u mom dnevniku prvo vidjenje, ali pored toga ja sam Djavole video i kontaktirao sa još tri drugačija načina, znači ja sam mogao da kontaktiram Demone na četri različita načina ali samo vizuelno.Zvuk od demona nisam nikad dobio, hvala Bogu!

Прототип   02:08 PM on December 20, 2010  
................solarnog napitka,ponekad osecam tudje misli i osecanja,kratke vizije takodje...

I ja sam imao mnogobrojne vizije skoro dve godine.  Ponekad su vizije trajale i više od jednog minuta!

ACKY 01:29 PM on August 19, 2010  
polovinu sungazinga pocinje da mi se spava, ali sada preko celog neba do kraja sungazinga ocrtala mi se cudesna slika. izgledala je kao neka stara mapa. Tu su bili putevi, kuce, drvece, i neke spiralne pruge, ne mogu to da objasnim ali je veoma slicno nekoj staroj mapi kao da je crtana hiljadama godina u proslost. 17m:30s ponovo me hvata san na.


Ja sam imao nebrojeno mnogo vizija. I meni se spavalo i naj verovatnije da su tad i ušli u moje telo. Mnogo vizija sam dobijao od Demona tokom gledanja u Sunce.Sve u detalje možete procitati u mom dnevniku !!!

Nikola 02:24 AM on June 26, 2010 
Sinoc sam imao iskustvo astralne projekcije. Trajalo je kratko jer sam se uplasio da dugo budem van tela.

Ja sam doživeo da budem na dva mesta istog momenta mada nisam izlazio iz tela, barem nisam imao takav dojam.

Nikola 05:32 PM on June 28, 2010  
Pa ne znam kako bih mogao to bolje da opisem. Legao sam da spavam i odjedamput sam poceo da letim po sobi. Onda sam se uplasio da budem dugo van tela i vratio se u njega. Onda sam ujutru se konsultovao sa Mikanom i zakljucili smo da je to astralna projekcija.


I Nikola je imao veće i žešće doživljaje od mene jer je on ceo izlazio iz sopstvenog tela.I normalno Mikan ga je slagao i obmanuo ne želeći da mu kaže pravu istinu!  U mom slučaju samo je moja desna ruka odlazila u njihov duhovni svet i tada su mi nešto dali i to nešto sam progutao jer su mi to oni-Demoni  pokazali da treba da progutam. Naravno da tada nisam znao da kontaktiram Demone.Takodje sam igrao i lopte i karte sa njima. A kada smo se posvadjali onda su počeli da me čupaju iz tela ali nisu uspeli hvala Bogu, ali su se zato zakačili za mene odnosno za moju desnu ruku jer je samo ona išla u njihov duhovni svet.Sve ovo, i još puno toga sam upisao u dnevnik i potvrdio poligrafskim testom !!!

Marko Markovic says... 04:21 PM on July 20, 2010  
cete samo odbiti ljude od sungazinga.Znam ljude koji su se zainteresovali za SG,ali kad su procitali svakojake budalastine tipa mantranje,meditacije i ostale istocnjacke filozofije,uplasili su se cele price.I sada niko ne moze da im dokaze da sungazing nije nikakva sekta ili kult.Molim vas da prestanete sa tim,jer tako samo cinite stetu celom pokretu.Ovo je Evropa,a ne Indija.


Miroslav Kis- cybermikan
Tako je Marko! Eto ja u svojim predavanjima kažem da se MOGU koristiti pozitivne afirmacije, misliti pozitivno, moliti se Bogu kojem se inače moliteALI da je to ona "eže funkcija" na mišu (kada stisnete dugme na mišu da vam izvrši neki program) što zadajete vašoj pinealnoj žlezdi šta da vam"uradi" sungazingom odn.kako da ona pošto je vrhunska žlezda rasporedi tu sunčevu energiju u vašem telu  .
I ovde se vidi Mikanova LAŽ. Poredjenje sa kompjuterskim mišom sve u cilju da obmane ljude de nebi primetili da imaju kontakt sa Demonima. Pa kako Marko do sada nisi video???  Posednuti Mikan samo o tim istočnjackim filozofijama govori i da je prezadojen tim Demonskim teorijama pominjući mantre čakre i ostale istočnjačke Djavolske teorije da Bog ne postoji i slično! Pregledaj njegov sajt malo detaljnije i pogledaj Marko šta Mikan savetuje Monki da proučava Budizam i Hinduizam Demonske teorije. A Sangejzing i jeste meditacija i prizivanje i kontakt sa Demonom a da vi to i neznate i to je jedna jako lukava metoda! Isto tako vi nedajete nikakav zadatak vašoj pinealnoj žlezdi kako to Mikan laže  (to je samo naivni trik da se zavara Demonsko delovanje). Jer da je tako onda moj komšija Džon ovde u Australiji nebi mogao da daje komandu pinealnoj žlezdi jer pinealna žlezda otprilike zna samo Srpski jezik,i pomalo Hrvatski, Makedonski i Slovenački a možda pinealna žlezda zna sve jezike sveta??? ( ..BEM TI BUDALU). Već želju koju vi zamišljate Demon prima, jer je zakačen na vaš nervni sistem i on –Demon tu vašu želju ispunjuje- doduše kako kome. Demoni ti puno daju u vidu zdravlja, novca, žena i raznih drugih stvari dok te potpuno ne posednu i onda manipulišu sa vama.Morate da radite sve što oni žele, pa čak i ubijete ako to oni zahtevaju i vi to MORATE DA URADITE JER NEMATE IZBORA ili će te biti ubijeni.A ako vas ubiju, ustvari oni vas lično ne smeju ubiti već će vas naterati da se ubijete tek onda nastaju problemi! Bog vas neće, jer ste ga se odrekli a Demoni će vas maltretirati zato što niste hteli da izvršite njihova naredjenja.Pogledajte ovde film "Strah" gde se neki nesretnik boji, drhti i kuka ne želi, ustvari kako sam kaže nesme da izadje is tela posednutog čoveka jer ga Bog neće a njegovi bivši “pajtaši” Demoni hoće da ga unište-ubiju jer nije radio ono što su od njega zahtevali. Ja sam u svojim mnogobrojnim kontaktima sa Demonima video šta su uradili nekoj ženi u duhovnom svetu-strašno. To sam opisao u dnevniku. Pored toga najopasnije je što vam  uzimaju dušu i  gubite pravo na večnos!!!               Razmislite  dobro!!!

 

 

 

ZA OVOG NESRETNIKA JE PREKASNO OTIŠAO JE U DUHOVNI SVET GREŠAN I TAMO POKAJANJE NE VAŽI ZATO SANGEJZERI PAMET U GLAVU PA MOMENTALNO PRESTANITE SA TOM SATANISTIČKOM VEŽBOM INAČE IZGUBISTE VEČNOST !!! A SAMO BOG ZNA KAKVE VAS JOŠ KAZNE TAMO ČEKAJU PRE DEFINITIVNOG POGUBLJENJA ????

 

Monki says...
Ciao svima!  
Jucer sam prvi put cula o SG i sve to skupa  me zaintrigiralo i od sutra cu poceti... Moram priznati da me na neki nacin to odusevilo ali istodobno si postavljam pitanja u glavi... Dali je to dobro? Posto sam krscanin dali se to slaze sa Bozjim zakonima i sl.
Moram priznat da sam malo skepticna, ali ne u smislu da ne vjerujem u to da mozemo zivjeti samo od Sunceve energije i da pritom nemamo potreebe za hranom ili da se na taj nacin  mozemo izlijecit psih i fiz, u to vjerujem ali opet se pitam dali je to Bogu drago? Zar nije on jedina energija i njemu je sve moguce? Nebi voljela da mi Sunce postane Bog. Neznam dali me sam se dobro izrazila. Ipak, od sutra pocinjem pa cu i sama vidjeti. Koliko god bila u dilemi, s druge strane pomislim da je Sunce  nesto prirodno, nesto sto je Bog stvorio pa i zbog toga to nebi trebalo biti nesto lose... U svakom slucaju, probat cu, mislim da nebi mogla nista izgubiti dapace samo dobiti  
Ako ovdje ima koji vjernik zanimalo bi me vase misljenje kao i naravno misljenje vas ostalih.

Draga Monki  ovo je  Vražija-Djavolija- vežba i mnogo gubiš .Gubiš pravo na večnost. Iz sopstvenog iskustva ne bih ti je nipošto preporučio! Primer čisto Đavolije-Vražije teorije koju posednuti Mikan laže propagira jer govori da nema Boga i DA TREBA VEROVATI U SUNCE A BOG SUNCA JE SATANA-DEMON!!!

Monki,SG nema veze sa hriscanstvom i ostalim verama,u pitanju je univerzalna kosmicka svest,veru je stvorio covek radi lakse manipulacije i ogranicavanja ljudi,Bog ne postoji,ljudi su sami po sebi bogovi,a priroda ili sila koja je stvorila sve ovo se moze okarakterisati kao visa inteligencija ili energija univerzuma,tako da postoji jedino duhovni tvorac koji je stvorio ljudsku rasu,poenta je da verovanjem u Boga prvenstveno verujes u sebe a to kasnije vodi ka visoj inteligenciji(vise JA) i naravno da je tvorcu drago da sto vise ljudi bude mentalno-fizicki zdravo i da se zivi u izobilju i bogatstvu,naravno uz postovanje zakona dobre volje    Hemoglobin biljaka i ljudi imaju veoma slicnu strukturu tako da se daljom logikom dolazi do efekta suncevih zraka,koji sadrze tehnologiju da lece sve.  Veruj u Sunce i sve ce na svoje mesto doci,ako hoces neku teoriju o univerzalnoj svesti mogla bi naci sajtove vezane za budizam,hinduizam,cakre i aure jer su usko povezani sa dizanjem samosvesti.

Evo u ova dva  primera posednuti Mikan laže i mućka jer gore kaže Marku Markovicu da se treba moliti Bogu (moliti se Bogu kojem se inače molite)-veoma lukavo izrečeno jer dok gledate u Sunce vi se molite “Bogu” a pošto ste tada povezani sa Demonom vi se praktično molite Demonu a ne pravom Gospodu Bogu a vi toga niste svesni a u sledećem pismu od Monki on kaže da Bog ne postoji ?????
Tako Mikan upotrebljava Boga i njegovu bibliju i stari zavet kad treba da prevari ljude i uvali ih u Sangejzing a u stvari zvanično on Boga odbacuje i nepriznaje.
OPROSTI MU BOŽE NEZNA ŠTA RADI  -  A MOŽDA I ZNA ???
Tipično za Đavole da lažu i da negiraju postojanje Boga samo zato da bi uzeli vašu  dušu i oduzeli pravo na večnost jer ste se odrekli Boga svoga tvorca, a prihvatili Đavola čiji je posao da prevari i uzme što više ljudskih duša i liši ih prava na večnost.Zato je Đavo i smislio ovu strašnu podvalu zvanu Sungazing, Sangejzing, gledanje ili buljenje ili zurenje u Sunce!!!.
Dobro razmislite pre nego nastavite ili počnete da gledate u Sunce !!!!!

Ostromaf 02:17 PM on October 07, 2009  
Jednog  dana  uvece  kad  sam doso  kuci  seo  sam i  samo mi  odjednom  palo  na  pamet  da  uzmem  digitalni fotoaparat  i  poco  blicom  slikat svoju  sobu  bezposebnog  razloga.  I  dok  sam  prelistavo slike  video  sam  jedan svetli  krug  kako  se nalazi  na  zidu i vidim  u  tom  krugu  glavu  nekog  starijeg coveka  sa  bradom,  onda  i  na  drugu  jednu sliku  sam  video  zenski  oblik  lica. To  mi  je  bilo  prvi put  da  sam  uspeo  uhvatit  duha  ili  dusu  na slici,  ežtra mocno  i  zanimljivo!

Evo ova osoba je uspela čak i da  snimi Demone!
Žao mi je što se toga i ja nisam setio. Molim Ostromaf-a ako pročita ovaj tekst da mi pošalje snimke da ih postavim kao još jedan dokaz o kontaktu s'Demonima putem gledanja u Sunce-Sangejzinga.

No ja sam se onda okrenuo prema njemu i udario ga desnom nogom. I u trenutku kad sam ga udario probudio sam se i vidim njega ispred mene kako stoji u mojoj sobi i gleda ravno u mene, lik iz sna!? I ja gledam wtf!!!? Bio je proziran nekako ko duh i ja da se uverim jel stvaran priblizim se i mahnem rukom prema njemu i on nestane, ko da i nije bio tamo. Znaci ono brutalno je bilo i nikakav strah nisam imo, bio sam u totalnoj kontroli, smiren.

Evo još jednog primera koi je žesći od mog jer je ova osoba imala direktan kontakt sa duhovnim bićima sa njima se čak i tukao (BRAVO  Ostromaf!!!)  za razliku od mene jer sam ja samo komunicirao i igrao se sa Djavolima i učili me nečemu?.Oni su čitali moje misli a odgovarali su mi tako što su pisali tekst pa sam mogao da vidim tekst kada zažmurim,nekad sam i otvorenih očiju mogao da vidim tekst ili slike koje mi šalju sto je isključivo zavisilo od njih!

Suncana 05:30 PM on October 08, 2009  
kojeg se budim svježa, a budim se baš rano rano... valjda takav mir i spokoj osjećaju jedino mala djeca na koju još nisu počeli djelovati svi onečišćivaći duha i tijela...

Eto Suncana ni pojma nemaš koliko si bila u pravu kad si napisala ovaj komentar jer si tačno napisala za malu decu to sam i pojačao crnom bojom a na žalost neznaš da  Vrag upravo deluje na tebe i sve sangejzere putem buljenja- gledanja u Sunce.  Vrag daje privremeno zdravlje ali mnogo više uzima- uzima tvoju dušu!!!  Ja sam izgubio sve beneficije od kada sam se posvadjao sa Demonima!  Pazi se molim te !!!

Mladen 12:47 PM on October 29, 2009 
kao da je nešto u meni oživilo i počelo disati kroz moje oči..
strava jedna neugodna ali i ugodna....
nisam htio prestati i od straha i od radoznalosti..

I ovde se vidi dejstvo Demona- ulazak  Demona. Ali ovako nešto ja nisam doživeo.Demoni su isto u mene ušli zbog gledanja u Sunce. Ali kad i kako ja to ne znam.

Zarm01:20 PM on November 01, 2009  
smirim se , sledeca poboljsanja sto osecam je to sto imam dosta vise samopouzdanja ...na primer ..pre sto nisam smeo da uradim , nesto mi je predstavljalo problem ..kao na primer da na ispitu zamenim pitanje kod nekog profesora sto ne sme ...tako sada uradim  !  naravno taj ispit sam polozio ! ..mada sam varao ...imao sam snage u sebi da ga polozim i znanje naravno ..bio sam dosta smeo ...

Tipično za Djavola da ti daje snagu i hrabrost da varaš i kradeš da bi došao nepošteno  do nekog cilja.Meni su isto nudili novac da bih nešto nepošteno radio za njih što sam ja odbio, a onda su me napali i to  žestoko. To se sve može pročitati u mom dnevniku!

New Mystic
Imam jako interesantno iskustvo koje mi se nekoliko puta dogodilo kada sam praktikovao sedeću meditaciju svedočenja: blago drmusanje levo-desno. krene od glave i vrata pa posle zahvati ceo gornji deo tela. Posle sam primetio da nije baš levo-desno nego da su ipak to kružni pokreti. Da nije to kundalini energija koja se tako spiralno diže, pa me tako čisti?
Doživeo sam ovo i nekoliko puta dok sam Sungazirao.
Pretpostavljam da je to posledica pokretanja nekih energija u meni...

I meni se to isto dešavalo više puta tokom Sunčarernja ali to nije nikakva “kundalini” energija već te Djavo osvaja polako svojom prljavom energijom.  Isto sam se tako  pomerao  u krug ili levo ili desno, napred ili nazad to jest kružio sam sa gornjim delom tela. Tebe ta energija nečisti nego naprotiv prlja, jer te ispunjuje sa negativnom Djavolom energijom.Posle čega te on posedne i radi sa tobom šta on hoce a ti nisi ni svestan da to Djavo radi, već ti misliš da ti tako hoćeš.  Strašno. Kasnije kada sam se borio protiv Demona imao sam iste pokrete samo što je sada ta pogana energija Demona izlazila iz mene uz pomoć Gospoda Boga. Celu borbu možeš pročitati u mom dnevniku.

SAS 07:54 AM on August 05, 2009
osim toga imam dosta cudne snove koji su izrazito realni da reaniji nemogu biti u kojima cak i ja odlucujem sto cu raditi i sto cu odgovoriti dok me neki ljudi pitaju
SAS 08:06 AM on August 10, 2009  
sada svaku noc poslije vecernje solarne yoge imam burnih i doista neobicnih snova u kojima doslovno komuniciram ljudima koji su inace u stvarnosti

Evo dva doživljaja od iste osobe, gde SAS kaže da komunicira sa nekim osobama, a on nezna da su ustvari  te osobe   Demoni  isto kao što sam i ja komunicirao a nisam znao više od godinu dana!  I  ko zna šta je danas sa  SAS –om i dokle su ga demoni  iskoristili i šta  sa njim  rade???
Saradnja sa Demonima  je  veoma opasna  oni nesmeju   da te ubiju ali mogu da te nagovore da se ubiješ  a i još gore da ubiješ nekoga a ti ustvari nemaš pojama što si  to uradio!!!!!!!
Evo  SAS ovde možeš da pročitaš kako sam se ja oslobodio Demona  naravno ako ti želiš da ih se oslobodiš! 

Prema tome to nije fikcija i izmišljotina  Mikane! JA NELAŽEM MIKANE TI LAŽEŠ!!! Ljudi imaju doživljaje i kontakte sa Demonima samo što  toga niste svesni, i u kakvoj ste opasnosti i Ti i svi Sangejzeri!!!!!!!! 

 Mikan kaže citiram:  Sam je to je hteo, sam je i uradio i ma šta drugo da je radio, makar i molio za pokojnu ženu dan i noćisto bi mu bilo jer je to ŽELEO.

 Nije istina ja sam gledao u Sunce sa ciljem zdravstvenih beneficija kako si ti to napisao i naravno slagao, a ne stupanja u kontakt sa  Demonima što je nažalost pravi cilj gledanja u Sunce. Ja se nisam molio za mojom   pokojnom ženom  koju su ustvari ubili ovozemaljski Demoni-masonci, kao što si i ti Mikane posednuti ovozemaljski Demon samo što ti toga na žalost nisi ni svestan-                a možda i jesi???????????????????????

 A JA IMAM DOKAZ DA ISTINU GOVORIM !!!

 Testirao sam se na poligrafski test(test laganja) isti dan kada sam bio kod tebe u stanu na novoj adresi u Novom Sadu ove godine  03.09.2012 Na tom poligrafskom testu se vidi da ja NELAŽEM  I DA SAM I JA BIO POSEDNUT ZBOG GLEDANJA U SUNCE JER SAM BIO U KONTAKTU SA DEMONIMA A DA TOGA NISAM  NI  BIO  SVESTAN !!!

 REZULTATE POLIGRAFSKOG TESTA-TESTA LAGANJA MOŽETE VIDETI OVDE.

 KAO  ŠTO  SI  I  TI  MIKANE  KIŠU  I  SVI ILI VEĆINA  SANGEJZERA  POSEDNUTA  samo što toga najverovatnije nisi svestan ni ti ni svi ostali Sangejzeri!!!  I ja nisam bio svestan više od godinu dana i  ja sam bio posednut, sve sam radio što su Demoni tražili od mene ali to je sada prošlost jer sam se uspeo iščupati iz Demonskih ruku za razliku od tebe i svih ostalih Sangejzera!!!

 Gledanjem u Sunce ljudi postaju posednuti od Demona i postaju demonske sluge a da nisu ni svesni. Prvo  Demoni daju razne zdravstvene  i duhovne beneficije pa čak i mogućnost nejedenja,da bi vas privukli. Ja lično imao sam jako puno zdravstvenih a i duhovnih beneficija (VIŠE OD 30) a skoro da sam prestao da jedem. Sve dok ne zavladaju sa ljudima oni daju, a onda Demoni rade šta oni žele..Svi ljudi koji saradjuju sa Demonima gube pravo na večnost jer će ih Bog kazniti, i svi oni koji se predstavljaju kao bogovi a ti Miroslave učiš sve sangejzere da su sami sebi bogovi.

Obmanjuješ i nagovaraš sve  Sangejzere na najstrašniji greh!!! 

Da kažem i to:  ne daj Bože  da  imamo  3miliona  sangejzera  na Balkanu kako to Mikan tvrdi  to  znači  da  će mo  u  bliskoj  budućnosti  imati  i 3miliona djavola odnosno djavoljih  slugu  -  strašno.
Pitam se posednuti Mikane i to odakle samo izvuče cifru od 3 milijona i više sangejzera? Naj verovatnije da si i to slagao kao što si lagao i u celom ovom tekstu i u celoj teoriji o sangejzingu.Tom lažnom informacijom ti još više privlačiš narod i lazeš ga !!!
dana  26/10/2012  imao si  1027  registrovanih članova pa kako si od te brojke dobio tri miliona i više sangejzera???
BOŽE POMAGAJ !!! BOŽE SPAŠAVAJ !!! 

A evo Mikane da ti dam još malo dokaza da si POSEDNUT ako ti ovo gore nije bilo dovoljno. Primer je tvoje vulgarno izražavanje i vredjanje tipično za DEMONE 

 Mikan kaže citiram:  Moj odgovor ZVERIMA (dverima) hrišćanskim.

Tipično za Demone da ljude koju veruju u Boga  hrišcane nazivaju ZVERI
A evo ti još dokaza da si duboko pod  SATANISTIČKIM DELOVANJEM

 Satanisti teže da sa oslobode svega što ih kontroliše i sputava na bilo koji način. Pod tim "sve“ se najčešće podrazumevaju hrišćanske vrednosti i norme i pravni sistem koji nameću moderna društva.

Ti pišeš:  BOLI NAS KURAC ZA SVE- MI UŽIVAMO U SUNCU!
Mož misliti i sve možeš spomenuti ali pomuniti KURAC, PIČKA, SISE, DUPE e to već nemožeš. MA NEMOJ a ko to kaže? Ako mogu spomenuti neke delove tela poput ruka, noga, glava, vrat ili šija isto mu dođe e onda mogu reći i KURAC. Ma i za to me bas zaboli kurac!
Demoni meni pišu:  Izvod iz mog dnevnika dok sam kontaktirao Demone:
Prvo su mi napisali da sam kurac !
Onda su mi poslali sliku konja znači da sam konj !
Onda su me prevarili supruginom slikom ! (podmetnuli mi sliku druge žene)
Pa posle te slike pokazali mi srednji prst (prevarili me i ismejali) ! 

 I kao što vidiš Mikane ima li razlike izmedju onoga što si ti napisao na tvom sajtu i onoga što sam ja zapisao u mom dnevniku? Nema razlike, vulgarnosti i laži na pretek !!!

DEMON JE DEMON BIO ONAJ DUHOVNI  ILI OVOZEMALJSKI MATERIJALNI. 
Karakteristike su  apsolutno iste LAŽ, PREVARA, VULGARNOST, ZAVOĐENJE, KRAĐA,PERVERZIJA,NEPOŠTOVANJE,PODMETANJE,SEKS. 
ETO VIDIŠ POSEDNUTI MIKANE SVE, ALI BAŠ SVE SI SLAGAO! ALI JA ZNAM IZ SOPSTVENOG ISKUSTVA, JER SAM I JA BIO POSEDNUT A  DA TOGA NISAM BIO SVESTAN, DA NELAŽE PRAVI MIROSLAV KIŠ MIKAN VEĆ  DEMON  KOJI TE JE POSEDNUO I SA TOBOM MANIPULIŠE A DA TI NISI NI SVESTAN TOGA.

Pokazaću ti još jedno poredjenje:
Svi znamo da su masonci Satanine sluge i zbog toga Satana-Demon im daje slavu moć i novac. Evo jednog primera sa naših prostora:

2 

Tu se vidi karakteristično rukovanje Masonaca.A ko su i šta su oni ?  Njima je Sotona-Demon dao i slavu i moć i silno bogatstvo a tebi Mikane i ostalimSangejzerima da se tako izrazim samo “šaku dolara” iliti  malo zdravlja, a koliki si ti posao odradio za Demone! Po tvom kazivanju više od 3miliona ljudi ti si na prevaru gurnuo Demonu –Sotoni u ruke, jer si ih LAGAO i nagovorio na Sangejzing uključujući i mene !!!
Nedaj se Mikane! Nemoj svoju dušu i svoju večnost da daš Demonu za svo blago ovog sveta, a kamoli za “šaku dolara” i malo zdravlja. Vidiš šta Masonci dobijaju, ali za razliku od tebe oni svesno to rade a ti nesretni Mikane i svi Sangejzeri dajete dušu Demonu  jer ste POSEDNUTI a da niste nisvesni!  ODUPRITE IM  SE !!! 

 RAZMISLI DOBRO MIKANE! ODUPRI IM SE TEBE RADI, RADI TVOJE JADNE MAJKE ANE, A I RADI SVIH NESREĆNIKA KOJE SI UVALIO U SANGEJZING !!!!!!!! NEK TI JE DRAGI BOG U POMOĆI I TEBI I SVIM SANGEJZERIMA !!!

Mikan kaže citiram:   Što se tiče knjige u pdf formatu radi koje će MORATI da radi tužilaštvo ..........
Posednuti Mikane ja nemam nameru da te tužim iako sam izgubio oko 15.000 dolara da bih se spasao, i  preživeo strašnu golgotu. Tebi neka sudi Gospod Bog a sa moje strane nek ti je prosto i             BOG TE BLAGOSLOVIJO !!!
O TEBI SAMO BOG  A MOŽDA I TI ZNAŠ ISTINU??? !!! DA NISAM GLEDAO U SUNCE NEBIH IMAO TOLIKE TROŠKOVE,STRESOVE I BORBU PROTIV DEMONSKIH SILA, A NAJ GORE MOGAO SAM IZGUBITI PRAVO NA VEČNOST!
SVE DETALJE KAKO SAM STUPIO U KONTAKT SA DEMONIMA TOKOM GLEDANJA U SUNCE, BULJENJA U SUNCE, SUNČARENJA ILI SUNGEZINGA ŠTA SE SVE DEŠAVALO SKORO DVE GODINE I KAKO SAM SE OSLOBODIO I SPASAO OD TOG STRAŠNOG ZLA I PREVARE  MOŽETE OVDE PROČITATI.
DA KAŽEM I TO DA SAM SVE ZDRAVSTVENE BENEFICIJE, A BILO IH JE ZAISTA JAKO, JAKO PUNO, I SVE DUHOVNE IZGUBIO OD KAKO SAM SE POSVAĐAO  SA DEMONIMA PA NEKA SAM I IZGUBIO!   JA OD ĐAVOLA, VRAGOVA, ŠEJTANA,  SATANA, DŽINA, LUCIFERA, SOTONA, VAMPIRA, DEMONA, DUHOVA, NEČASTIVOG  NISAM NIŠTA TRAŽIO !!!
GUBITKOM SVIH BENEFICIJA JER SAM ODBIO DA RADIM ONO ŠTO SU  DEMONI OD MENE TRAŽILI, I AKO SU MI NUDILI I NOVAC, JE JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE

 GLEDANJE U SUNCE- SUNČARENJE DEMONSKO DELO A NE BOŽIJI DAR !!!

SVE SAM OVO NAPISAO DA BIH POMOGAO MIKANU I SVIMA KOJI SU GLEDALI I KOJI SADA GLEDAJU I KOJI IMAJU TEK NAMERU DA POČNU GLEDATI U SUNCE, ŠTO IM NEBIH NIPOŠTO PREPORUČIO. ONI KOJI ŽELE A NEZNAJU KAKO DA SE OTRGNU OD STRAŠNIH I PO ŽIVOT OPASNIH DELOVANJA DEMONA  I OBEZBEDE SEBI MESTO U VEČNOSTI MOGU OVDE PROČITATI U RUBLICI "UPUTSTVO ZA SANGEJZERE" I VIDETI MOJE ISKUSTVO U BORBI PROTIV DEMONA I TAKO POMOGNU SAMI SEBI.                                         NARAVNO AKO TO VI-- SANGEJZERI ŽELITE
 

NEK VAM JE DRAGI BOG U POMOĆI !!!

DRAGI  ISKUSNIJI  SANGEJZERI !
SVE OVO ŠTO SAM NAPISAO NEMORA NIKO DA MI VERUJE, ALI   VAS  MOLIM  PROVERITE!     KAKO?   VRLO  JEDNOSTAVNO! SAMO PRESTANITE DA RADITE ONO ŠTO VAM DEMONI ILI KAKO TO MIKAN KAŽE  VIŠA  SVEST ILI VIŠE JA ILI VIŠA DIMENZIJA  ŠALJU , GOVORE , PIŠU ILI POKAZUJU  PA ĆE TE VIDETI  ŠTA  ĆE  VAM  SE DESITI.  ALI OPREZNO, VEOMA OPREZNO, JER JE  OPASNO!!!! UPUTSTVO  ŠTA TREBA DA RADITE NAĆI ĆE TE OVDE! 

Još jedno pitanje za razmišljenje, za sve Sangejzere a pogotovo za one koji imaju nameru tek da budu:
Kako to da svi ljudi na svetu veruju u Boga, Alaha, God, Manitu i kako ga već ne zovu, i  po celom svetu postoje nebrojene bogomolje, crkve, džamije, manastiri, sinagoge itd. i samo  mi Sangejzeri, uključujući  mene (ja ga još i darivao sa novcem –oprosti mi Bože nisam znao koga darivam) slepo slušali  Miroslava-Mikana-Kiša-Cybermikana jedinu osobu na Balkanu koji otvoreno  negira postojanje Boga ??????
Koja je matematička verovatnoća da svi ljudi na svetu greše  u vezi postojanja Boga i to kroz višehiljaditu istoriju ljudskog postojanja, u pitanju su milijarde ljudi  a  danas samo jedna jedina  osoba Miroslav Kiš Cybermikan u pravu tvrdeći da Boga nema.   
Moj bivši a vaš sadašnji vodja i ideolog . Da li je ispravno slediti, slušati i raditi šta vam takva osoba preporučuje, savetuje i govori  i u kom cilju ???????

R A Z M I Š LJ A J T E  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 

 MIKANE  TI  NAJVIŠE  RAZMISLI posednut si a nisi ni svestan !!! 
( Molim te pročitaj ovo moje pismo više puta )
Da bih ti dokazao da si posednut nesretni Mikane evo da te podsetim i na komentare filma koji si ti finansirao i postavio na internet


Postavljanjem i finansiranjem dole navedenih filmova vidi se da si POSEDNUT-DEMON jer obmanjuješ i varaš ljude i nagovaraš ih na najstrašniji greh. Medjutim hvala Bogu ljudi su ovde u tebi prepoznali Demona za razliku Sangejzinga gde je tamo daleko teže otkriti tvoj Demonski rad.
Svi ovi komentari, ovde je samo deset, a ima ih mnogo više dokazuju                             da radiš Demonske stvari uključujuci i SANGEJZING.

 Pa ne veruju svi mikane U TOG DJAVOLA KOG OBOZAVAS!
brzibravar in reply to Miroslav Kiš Cybermikan (Show the comment) 4 months ago

 Ono što nauka pokušava zajedno sa sotonom postići,kršćani već imaju u zajedništvu sa Isusom Kristom. nestati će nebo kao zakrivljena knjiga... Znanje se nagomilalo kao u predpotopno vrijeme a ljudi su sve gori prljaviji i svirepiji,znanje je u 2009.godini počinilo 53 000 000 pobačaja službenih a tko zna koliko još na crno, eto to je nauka zlo i naopako ništa na korist čovjeku ..

gjozni 1 month ago

 ja ne razumem jesi ti mikan neki satanista ili sta ne kontam ???? i ne zelim ovo da gledam

ZORAN SERBIA 5 months ago


Vanzemaljci...Lupetanja....Cil¬j ovakvih prica je da ljude odvrate od Boga stvoritelja!!!Oni znaju kako je nastao svemir,ljudi,smesno je ovo....
Meni samo jewdno nije jasno!! Zasto se evo i dan danas ljudi(covjek) pokusavaju igrati Stvoritelja i kao meni malom glupom objasnjavaju sta ce se desiti!! objasnite vi sebi a i meni kako od sad da budemo bolji ljudi a neigrajte se BOGA i nezaglupljujte ljude sem ako baas bolesno neuzivate u tome!!Svi vi i sve znate te ,5 dimenzija ,sutra i 53 -a te ovo ono a gdje vam u svemu tome BOG ,STVORITELJ!! Za koji vi to svi tim igrate i ovaj bjedni narod izludjujete ionako su sludjeni!! Bog je jedan!Amin

Slavisa Markovic in reply to Daniel Glavaš (Show the comment) 2 months ago 2 

 
Nigde se ne spominje Bog, nigde se ne spominje Isus Hrist, sin Boziji, koji je dosao i koji je razapet da nas spasi od nasih grehova...

 TheDiana9999999 2 months ago

Ovo je tipican primer kako masoni i sektasi upozoravaju svet sta ga ceka a u stari oni ce sve ovo izazvati kao i mnogo sta do sadašrazne vrste gripa zemljotrese i ko zna sta jos sto i ne slutimo }.Znamo ko je njihov arhitekta univerzumašdjavo} i sta mu je cilj i naravno 5 stepen univerzuma tj. pentagram.Sve je jasno ko prati tok dogadjaja a cita bibliju. 

 Dzesika Jovic 2 months ago

 Ово је чист сатанизам- Ovo je čist satanizam

 buduci 3 months ago

 ODRICEM TE SE SOTONO!!!!

misantrophe1991 4 months ago

 this is just the justification of the number of the beast... yu will see that on other places. 666 is the number of the beast , the number of the devil!

rosa2222222222 6 months ago


D e moj Mikac.. svako tebi dobro, ali mislim da ovaj dokumentarac je još jedna naivna priča nekih ljudi, na žalost, ljudi ne znaju neke pojave i stvari pa ne mogu ni prepoznati šta je šta..

 MrZonealarm 8 months ago 5

Pa eto Mikane sad sam ti zaista dao više nego dovoljno materijala. Vidiš li koliko ima komentara koji te optužuju da si Sotona, Djavo, SatanistaAli ti si napisao i ovu rečenicu u svojoj samoodbrani: 

  A, ko je rekao i gde to piše da ja obožavam Đavola?
 Miroslav Kiš Cybermikan in reply to brzibravar (Show the comment) 4 months ago 5

Nigde ti nisi rekao i napisao da obožavaš Djavola, jer ga neprepoznaješ  ali:

TI RADIŠ ĐAVOLJE STVARI.GOVORIŠ DA NEMA BOGA!!! ZAŠTO DRUGI LJUDI TO NE GOVORE NEGO MORAŠ BAŠ TI ??? PA ZBOG TOGA ŠTO SI POSEDNUT.PREPORUČUJEŠ SANGEJZING,BUDIZAM,HINDUIZAM,DEMONSKE STVARI I RELIGIJE,POSTAVLJAŠ DEMONSKE FILMOVE, GOVORIŠ PROTIV BOGA A U KORIST DEMONA,NEPRISTOJNO SE IZRAŽAVAŠ,NAGOVARŠ I DRUGE LJUDE DA SVE TO ISTO RADE,NA GRB SANGEJZINGA POSTAVIO SI DEMONSKI ZNAK-ZMIJE U USPINJANJU,PRODAJEŠ DEMONSKU NAPRAVU-PRIZEMLJIVAČ,IZDAO SI DEMONSKU KNJIGU"GLEDANJE U SUNCE"
ZATO TI NAROD OVAKO I PIŠENAROD VIDI ALI TI NEVIDIŠ.  
NA ŽALOST NISI NI SVESTAN TOGA JER SI POSEDNUT TO ODGOVORNO TVRDIM.
 

Moja tvrdnja se bazira na tome što sam i ja bio posednut  zbog gledanja u Sunce i ja nism znao da sam posednut dok me moj prijatelj nije upozorio na tu strašnu stvar. Zato te i ja sad zadnji put molim i upozoravam  da se preispitaš, tebe radi,a i radi svih Sangejzera sadasnjih i budućih. I Boga molim da ti da dovoljno snage i razuma  da kreneš ka svom sopstvenom izbavljenju.

 SVE JE SADA U TVOJIM RUKAMA !!!

ĐAVO JE OTAC LAŽI. U OVOM CELOM TEKSTU NAPISAO SAM I DOKAZAO NA 36 MESTA DA JE MIKAN SLAGAO. TO SAM URADIO NE RADI TOGA ŠTO JA MRZIM MIROSLAVA KIŠA,JER DA GA MRZIM JA BIH TRAŽIO SVOJIH 15.000 DOLARA NAZAD,KOJE SAM IZGUBIO DA BIH SE SPASAO OD DEMONA A ZBOG GLEDANJA U SUNCE. VEĆ DA POKAŽEM DEJSTVO I KARAKTER ĐAVOLA I DA SAM OVAJ SAJT OSNOVAO NE PROTIV PRAVOG MIKANA  VEĆ PROTIV DEMONA KOJI GA JE POSEDNUO, I PROTIV SVIH DEMONA ŠTO UČINEŠE  ZLO I MENI I ČITAVOM SVETU !!!    

 A M I N !!!


A vi Sangejzeri videli ste ko je i šta je vaš učitelj pa

                                   sami odlučite !!!

             


   
 Pozdrav
 Zoran Australija !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najnoviji tekstovi

najveci-i-najopasniji-satanisti-u-srbiji-i-okruzenju     Nina Martinović-novinar         Na kraju ovog članka možete pogledati          ...
h-o-o-p-o-n-o-p-o-n-oNOVI SATANISTIČKI MAMACH O' O P O N O P O N O                    PORED SANGEJZINGA SATANA IZBACUJE...
eksponiranje-zlaOVAJ TEKST MI JE POSLAO GOSPODIN IVAN MIRKOVIĆ I JA MU SE PUNO ZAHVALJUJEM NA POSLATOM PISMU I PODRŠCI KOJU MI JE UPUTIO! OVIM TEKSTOM ON OBJAŠNJAVA KO SU...
dokaz-o-mojoj-sopstvenoj-posednutosti  Da bih vam pokazao i dokazao da se gledanjem u Sunce postaje POSEDNUT ispričaću vam svoj sopstveni slučaj posednutosti !Bilo je to u vreme dok sam...
prepiska-sa-jednom-posednutom-sangejzerkomOvom prepiskom sa jednom posednutom sangejzerkom Dobrilom Sevic može se uočiti koliko je Sangejzing opasan i kolko je "duboko" dotična osoba pod...
komentari                            OVO SAM NAPISAO NA KRAJU...
hvala-bogu-nisam-jediniHVALA BOGU NISAM JEDINI koji je prepoznao demonski rad sataniste Miroslava KišaPregledajući internet i prateći demonski rad posednutog sataniste Miroslava...
ispovest-mlade-satanistinjeEVO JEDNE ISPOVESTI SATANISTKINJE KOJA SE SAVRšENO UKLAPA U SANGEJZING-GLEDANJE U SUNCE ODNOSNO DOKAZUJE DA JE SANGEJZING SATANIZAM !!!  ...
svi-djavolovi-trikovi-i-ponude  OVO SU IZVODI IZ MOG DNEVNIKA, GDE SAM POKAZAO ŠTA SU SVE DEMONI POKUŠAVALI DA BI ME PONOVO PRIDOBILI, POSLE SVADJE SA NJIMA DA PONOVO RADIM ZA...
duhovni-dozivljaji-tokom-gledanja-u-sunce-u-skracenom-obliku  OVIM IZVODIMA IZ MOG DNEVNIKA DOKAZUJEM DA JE GLEDANJE U SUNCE SATANIZAM !  I CILJ POVEZIVANJA SA DJAVOLOM A NE ZDRAVLJE. ZDRAVLJE KOJE SE...

Pročitajte i...

ispovest-mlade-satanistinjeEVO JEDNE ISPOVESTI SATANISTKINJE KOJA SE SAVRšENO UKLAPA U SANGEJZING-GLEDANJE U SUNCE ODNOSNO DOKAZUJE DA JE SANGEJZING SATANIZAM !!!  ...
prepiska-sa-jednom-posednutom-sangejzerkomOvom prepiskom sa jednom posednutom sangejzerkom Dobrilom Sevic može se uočiti koliko je Sangejzing opasan i kolko je "duboko" dotična osoba pod...
moj-odgovor-mikanu OVO JE PISMO MIROSLAVA KIŠA POSLATO KAO ODGOVOR NA MOJ DNEVNIK KOJI JE NA INTERNET SAJT U MOJE IME POSTAVIO          ...
hvala-bogu-nisam-jediniHVALA BOGU NISAM JEDINI koji je prepoznao demonski rad sataniste Miroslava KišaPregledajući internet i prateći demonski rad posednutog sataniste Miroslava...
duhovna-iskustva-drugih-sangejzeraOVDE SU NAVEDENA ISKUSTVA DRUGIH SANGEJZERA KOJI SU IMALI KONTAKT SA DUHOVNIM SVETOM (DEMONIMA-DJAVOLIMA) KOJE SAM PREPISAO SA SAJTA    ...
eksponiranje-zlaOVAJ TEKST MI JE POSLAO GOSPODIN IVAN MIRKOVIĆ I JA MU SE PUNO ZAHVALJUJEM NA POSLATOM PISMU I PODRŠCI KOJU MI JE UPUTIO! OVIM TEKSTOM ON OBJAŠNJAVA KO SU...
uputstvo-onima-koji-su-gledali-u-sunceUPUSTVO ONIMA KOJI SU GLEDALI U SUNCESANGEJZING, SUNGAZING ,BULJENJE, ZURENJE U SUNCEKAKO DA SE OSLOBODE ĐAVOLA, VRAGOVA, ŠEJTANA, DEMONA! 1. Ne smete da...
duhovni-dozivljaji-tokom-gledanja-u-sunce-u-skracenom-obliku  OVIM IZVODIMA IZ MOG DNEVNIKA DOKAZUJEM DA JE GLEDANJE U SUNCE SATANIZAM !  I CILJ POVEZIVANJA SA DJAVOLOM A NE ZDRAVLJE. ZDRAVLJE KOJE SE...
najveci-i-najopasniji-satanisti-u-srbiji-i-okruzenju     Nina Martinović-novinar         Na kraju ovog članka možete pogledati          ...
h-o-o-p-o-n-o-p-o-n-oNOVI SATANISTIČKI MAMACH O' O P O N O P O N O                    PORED SANGEJZINGA SATANA IZBACUJE...