1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Duhovna iskustva sa demonima drugih sangejzera

sungazingOVDE SU NAVEDENA ISKUSTVA DRUGIH SANGEJZERA KOJI SU IMALI KONTAKT SA DUHOVNIM SVETOM (DEMONIMA-DJAVOLIMA) KOJE SAM PREPISAO SA SAJTA

     MIROSLAVA KIšA-CYBERMIKANA

 I NIKO NIJE PREPOZNAO DA SU TO DEMONI ISTO KAO ŠTO IH NI JA NISAM PREPOZNAO SKORO DVE GODINE.  šTO JE DOKAZ DA SU DEMONI VEOMA LUKAVI !                         

Tu su njihova iskustva i moj komentar na svako od njih                   

Mima 11Č30 AM on December 07, 2011  
Zelim sa svim ostalim sungejzerima da podelim nova iskustva koja sam imao uz kombinovanje gledanja u Sunce sa Prizemljivacem.
Negde na 32 min. poceo sam automatski da zapisujem odgovore na sva pitanja koja sam do sada sam sebi postavljao, trazio odgovore po knjigama, u razgovoru sa ljudima za koje sam pretpostavljao da vise znaju, po Internetu.. Odgovori su sami poceli da dolaze kroz neku vrstu koncentracije posle koje odmah usledi automatsko pisanje. Osecam se kao da sam prikacen na Kosmicki Internet, a pitanja na koje dobijam odgovore su sa nivoa svih cakri- od veoma prakticnih do veoma apstraktnih. Ovaj duhovni benefit se pojavio posle dva meseca koriscenja Mikanove spravice za ultra uzemljivanje, i to je do sada bila jedna od najispravnijih investicija u mom zivotu.
Suncani pozdrav svima.
Nisu to Mima odgovori od nekakvog "kosmičkog interneta" to je teorija posednutog Mikana već demoni koji su se “zakačili” za tvoj mozak primaju tvoje misli pa ti tako odgovaraju. Ovo ti govorim iz ličnog iskstva !Ti pišeš ( i to je do sada bila jedna od najispravnijih investicija u mom zivotu) Na žalost to je jedna od najstrašnijih i najneispravnijih  investicija u tvom životu!!!!. I nije to Mikanova spravica za ultra uzemljivanje već je to demonska strašna naprava kojom demon brže i lakše posedne čoveka. Ali naravno ti neznaš da si posednut kao is vi Sangejzeri zajedno samnom.
PO UPOZORENJU MOGA PRIJATELJA KOJI MI JE SKRENUO PAžNJU,  JA SAM IH PREPOZNAO I REŠIO DA IH SE OSLOBODIM NARVANO UZ BOžIJU POMOC HVALA GOSPODU BOGU !!!

sungazingMima 10Č14 AM on December 30, 2011  
Evo, navrsilo se tri meseca kako sam od naseg Mikana nabavio ultra uzemljivac i od tada ga redovno koristim.
Ovo je presek duhovnih benefita koji su se pojavili od tada, uz naravno redovan sungejzing.
1. Meditacije sam produzio visestruko, koncentraciju takodje, a obe su dublje, prodornije i plodonosnije.
2. Obavio sam desetak uspesnih vizualizacija koje su se ovaplotile u praksi.
3. Uspostavio sam postojan kontakt sa Visim Ja.
4. Pojavila se pojacana empatija, gotovo da mogu da skeniram tudje namere i osecanja.
5. Kada se koncentrisem, mogu da uocim energetski omotac oko zivih bica, cak i stvari.
6. Pojavili su se prvi znaci prekognicije. Kratki uvidi o proslosti ili buducnosti koji nastupaju sa velikom jasnocom i gotovo momentalno.
Zelim da naglasim da pre prakse sungejzinga i kupovine prizemljivaca uopste nisam bio u prici alternativne duhovnosti, a sve gore nabrojane fenomene iskusavam po prvi put i pojavili su se sasvim spontano, bez upliva i zelje ega.
Mikane, jos jednom- hiljadu puta hvala za sav tvoj rad.
Nisi ti Mima uspostavio nikakav kontakt sa višim ja jer je to teorija posednutog Mikana nego je Djavo uspostavio kontakt sa tobom uz pomoć gledanja u Sunce!
Evo posednuti Mikan isto kaže:  “Zahvaljujući obaveštenju iz viših dimenzija koje sam dobio”
Nije  Mikan dobio obaveštenje iz viših dimenzija, kako on to kaže i misli, već mu to šalju demoni a on najverovatnije nije ni svestan jer je posednut !!!
Ne skeniraš ti Mima tudje namere nego ih djavo čita pa ih tebi “ubacuje”.Govorim iz ličnog iskustva jer su demoni čitali moje misli (tako sam ja komunicirao sa njima) i želje pa sam i ja mogao da budim osobe koje spavaju “mojim” mislima tako sam ja tad mislio da ja to radim a u stvarnosti to demoni rade za mene!
Ja  sad ne mogu da budim ljude mislima zato što sam se posvađao sa demonima što je dokaz da su to demoni za mene radili a ne ja.
Uvide u razne slike ti djavo prikazuje.
Ovo sve govorim iz sopstvenog iskustva koje sam imao sa djavolima-demonima skoro dve godine. Spaljivaj tu demonsku napravu i rešavaj se demona što pre dok nebude prekasno !!!

Sungazer 05:25 PM on May 05, 2011  
Jel neko cuje intenzivno zujanje u usima?
Meni se to desava u poslednje vreme, pritisak je ok. Da li to ima veze sa gledanjem u sunce?
Pazi se Sungazer. To ima direktne veze sa gledanjem u sunce. Probaj da se skloniš u tamni deo kuće čekaj malo pa kreni ka prozoru pogotovo kad je sunčan dan. Ptimetićeš da ti se zujanje povisuje kako se bližiš prozoru, ili kad se nalaziš u autu,tramvaju,vozu, avionu ili nekakvoj metalnoj konstrukciji fabrička hala i slično zujanje se povisuje. To imam i ja  još uvek,sada je to gotovo zanemarljivo. Kada sam ukapirao sa kim imam posla i prestao da ih slušam onda mi je đavo pokazao šta će da uradi i uradio. To jest pojačao do ludila  to zujanje koje nije bilo više zujanje već ogromna buka, od silne buke glava mi je vilbrirala! Strahota

Dusica 05:43 AM on June 24, 2011  
Pozdrav svim nosiocima Svetlosti ja sam trenutno na 22m i 40s.Od jutros sam počela da vidim svetlu kuglu na mestu korena nosa ,dok otvaram oči ona je tada naglašena,tj.u trenutku treptaja,i tu je kad zatvorim oči.Da li može neko da mi objasni o čemu se radi?
Ovde se radi o tipičnom pozdravu za đavole-lucifere. Jer lucifer znači onaj što nosi svetlost(svetlonoša) tako da jadna Dusica i ne zna da se pozdravlja sa đavolim-luciferovim pozdravom   -    A možda  i zna ???

BYK    10:32 PM on September 04, 2010  
Meni se Mikane mnogo toga desavalo i desava jos uvek.
Ostavio sam cigarete na nekoliko minuta, a bio sam pusac 35 godina i kada sam ostavio pusio sam 3 pakle na dan.
Na otprilike 10 minuta poceo sam da osecam blagi pritisak u glavi koji je isao sa jedne na drugu stranu, da bi na 15 minuta pocelo da okrece kao vir na sredini glave i kada zatvorim oci posle gledanja u sunce imao sam neverovatne svetlosne efekte da svetlost izlazi ili ulazi na vrhu glave ili na celu.
U to vreme  pocelo je da mi se desava jos nesto za vreme gledanja u sunce poceo sam da vidim zvezdice (kao kada naglo ustanes i pocne da ti svetluca pred ocima) samo sto je mnogo lepse jel gledas u sunce i zvezdice su u celom vidiku stvarno neverovatno.
Na malo preko 30 minuta svi problemi koje sam imao sa zdravljem su prestali, ovo je stvarno neverovatno tacno na 32 minuta mi je nestao bol koji sam vukao godinama ispod desnog rebra jednostavno nesto je pocelo da se krece gore dole i ko rukom odneseno, sada osetim po neki put ali to je nista kako mi je bilo. Imao sam oteklinu u preponama koja je sada 90 posto manja, bolovi u ledjima su potpuno prestali, ne mogu da se prehladim (odlazim kod ljudi koji su prehladjeni leze u krevetu bas da proverim) organizam se muci dan dva ali jednostavno preturi imunitet radi savrseno. Poprvio mi se vid. Pocela da mi raste kosa (ja nisam ni primetio frizerka je primetila). Raste mi gledj preko zuba. Imao sam problema sa prostatom ustajao sam nekoliko puta nocu sada uopste ne ustajem.
Na malo preko 30 minuta poceo sam da vidim nesto u vazduhu dok gledam sunce mislim da je to zivotna energija (prana) sta je veoma cudno ta energija se ne krece pravilno kada duva vetar trebeala bi da se krece u pravcu vetra ona ide u svim drugim pravcima ali ne u prvacu vetra.
Sto se tice hrane postao sam vegetarijanac, posle 30 minuta glad uopste ne osecam mogu da jedem i da ne jedem ima dana kada nista ne jedem.
Posle 40 minuta kada zavrsim gledanje i zatvorim oci (sto nekada traje i po 20 minuta)svetlost izlazi ili ulazi u vrh glave tacno znam kada mi ptica preleti preko glave jel mi  u tom trenutku kao da izgubim vezu sa necim svetlost se prekine i potamni za sekundu.
I pocinjem da vidim slike ali su i suvise brze pa ne mogu da im uhvatim znacenje.
Ovoga sam se trenutno setio sada mi je stvarno zao sto nisam vodio dnevnik svaki dan.
BYK  ti imaš vezu sa Demonima samo što ti to neznaš! I ja sam imao silne zdravstvene beneficije slično tebi-detalje mozes videti u rublici "šta sam sve dobijo od Demona tokom gledanja u Sunce"
I ja sam video razne slike koje su mi Demoni pokazivali od doba dinosaurusa pa do današnjeg vremena, cele dve godine. Čak i puno scena iz života mene i moje supruge,  moje dece i moje familije. Sve sam napisao u mom dnevniku.Jedanput su mi pokazali seksualnu scenu što me je jako iznenadilo (a to je ustvari tipično za demone-seks) pa sam dnevnik pokazao mom dugogodišnjem prijatelju koji nije teolog ali se razume u religiju više i od popova i kada je pročitao moj dnevnik, rekao mi je da ja nemam kontakt sa Bogom kako sam ja tad mislio ili višim ja ili višom inteligencijom kako to Mikan tvrdi. Rekao mi je ti imaš kontakt sa đavolima proveri i  ” Pitaj ti njih ko su oni ?” što sam i uradio. I tako je krenulo razotkrivanje istine i saznanje da sam u  kontaku sa demonima. !!! I da sam posednut jer nisam bio u stanju sam da ih prepoznam !!! Sve detalje sam napisao u mom  dnevniku.

draganpa 06:05 AM on September 15, 2010  
obicno kada bih imao uvid , to bi bilo o dubljem  razumevanju stvarnosti , a ovo je prvi put da imam uvid o nekoj  duhovnoj praksi .   dok sam se gledao u sunce , otvarajuci se za svetlost , opusten i smiren imao sam kratak trenutak vidjenja sabijenih informacija za koje mi je trebalo
dobrih 20 min. setnje parkom posle sangazinga za koje vreme se uvid otvarao  otvarao  otvarao dok nisam na kraju razumeo ono sto sam video.Moram da priznam me je uvid polako potpuno ispunio i osetio sam njegovu zelju da izadje iz mene i  nekako  se  prosiri .
Dok sam bio otvoren i uronjen u sunce pojavilo se sledece vidjenje:
video sam grupu od 6-7 sangazera koji su zajedno sedeli napolju ,nisu bili sabijeni vec ravnomerno rasporedjeni na otprilike jednom kruznom polju svi su bili napredni i mozgovi su im svetleli kao mala sunca , ono sto mi je izgledalo izuzetno jeste da su svima mozdani  talasi medjusobno sinhronizovani  ,kao jedan ritam kao jedna osoba i cinili su jednu celinu i na tom  prostoru su izgledali kao JEDNO veliko imocno bice koje radi sangazing svaki pojedinac je osecao ceo taj prostor i ostale sangazere kao sebe , kao jedno bice i kao takav ispunjavao se svetloscu kad sam ja gledao vec je od snage njihovog harmonizovanog sangazinga bilo formirano neko polje ili sfera  5-6 metara uvis  i oko njih ispunjena  velikom energijom  i blagom svetloscu osetio sam divljenje prema tim bicima  i  radost sto sam to video .Prva misao mi je bila da ovo daleko nadilazi  mogucnosti samog sangazera mozda solarna yoga ima veliki potencijal i kao kolektivna yoga   ,  eto toliko od mene  .
Evo u ovom primeru gde draganpa  kaže ( Moram da priznam me je uvid polako potpuno ispunioi osetio sam njegovu zelju da izadje iz mene i  nekako  se  prosiri ) nezna pa zato i neprimecuje da je posednut pa demon ulazi u njega. Na žalost on sam sebi objašnjava da je to “uvid” Strašna obmana od strane demona-đavola !   

Prototip 04:47 PM on December 09, 2010  
Posle jednog gejzinga....
Noc u Ns-u,ortaci devojka i ja u kolima na dolmi(petrovaradinski kej kod "pobede"),u jednom trenutku mi se pojavljuju veliki tackasti pikseli pred ocima izgledalo je kao sneg na tv-u,nakon toga svaki put posle slikanja mob telefonom mi je u ocima ostajao "flash" obojenih tekstura drugara i automobila,neverovatno iskustvo naravno ne mogu 100% da tvrdim da je od Sunca ali sam prilicno samouveren...
Tačno tako sam i ja doživeo prvi kontakt i napisao u mom dnevniku !                                                         EVO IZVODA IZ MOG DNEVNIKA:

9’40’’  Prvo vidjenje 12/10/2010

Doživeo sam ČUDO. Izjutra oko 9h30min. Stariji sin je vozio, a mladji je sedeo pored njega a ja na zadnjem sedištu. Odjednom došlo mi je da zažmurim.
Kad sam zažmureo posle crne boje video sam “sneg” kao na starim crno-belim televizorima, a posle toga video sam roze boju, a zatim su se pojavile tačkice kao pikseli. Te tačkice-pikseli počeli su se polako da grupišu i vidim da se stvara neki lik, to nestaje, pojavljuje se ponovo roze boja, a zatim ponovo tačkice koje se ponovo grupišu i stvaraju lik. Ovaj put puno kvalitetnije i ja prepoznam suprugin lik, to opet nestaje i konačno treći put ponovo se formiraju tačkice i dobijem čistu jasnu sliku supruginog lika. Reći ću i to da sam je ja video iz profila, pa je onda ona okrenula glavu i dala mi osmeh. Posle toga sve je nestalo. želim da kažem da je ona u licu izgledala kao da ima 24- 25 godina.( OBJAŠNJENJE MOJA SUPRUGA JE UMRLA MESEC DANA PRE OVOG DOGADJAJA SA 50 GODINA STAROSTI )

Ovo je bio jedan od načina kontakta. Ali pored toga ja sam đavole video i kontaktirao sa još tri drugačija načina, znači ja sam mogao da kontaktiram demone na četri različita načina ali samo vizuelno .Zvuk od demona nisam nikad dobio, hvala Bogu!

Прототип  02:08 PM on December 20, 2010  
Posle dve nedelje primecujem poboljsanje u svim aspektima,smanjio sam slatko i mleko hahahah zanimljive su situacije kada ulazim i diskont i pitam se uopste sta da kupim a prodavacice znaju da sam sada vec tamanio slatko  ,a obroci mi se svode na jedan plus pijem vise vode nego ranije,stamina i snaga se popravljaju,meniskus(koleno, ispod casice) je takodje u boljem stanju,smrsao sam 2-3 kile,vid u desnom oku se popravio(bio je malo zamagljen na daljinu),u mozgu od haosa do stanja mirovanja,nastavljam sa "pravljenjem" solarnog napitka,ponekad osecam tudje misli i osecanja,kratke vizije takodje...
I ja sam smršao 20kg.  i skoro prestao da jedem i  bio u sličnoj situaciji kad uđem u prodavnicu prehrambenih proizvoda jer mi ništa nije trebalo.čak sam se šalio sa sinom on je arhitekta da od sada projektuje kuće bez kuhinje jer kuhinje neće više trebati. Zadnja tri meseca pre svadje sa demonima jeo sam dva -tri paradajiza dnevno čisto radi suvoće i bljutavosti u ustima a ne radi gladi. Imao sam mnogobrojne vizije skoro dve godine, a poneke su trajale i vise od jednog minuta! Ali da znaš da ti to sve omogućuju demoni a ti toga nisi ni svestan jer si posednut. Spasavaj se !!!.

ACKY 01:29 PM on August 19, 2010  
17 min. u sedecem polozaju, bos na betonu sa ispravljenom kicmom. Na pola sungazinga pocinje da mi se spava i jedva sam izdrzao do kraja da ne zaspim. 17mČ10s. Ista situacija, na polovinu sungazinga pocinje da mi se spava, ali sada preko celog neba do kraja sungazinga ocrtala mi se cudesna slika. izgledala je kao neka stara mapa. Tu su bili putevi, kuce, drvece, i neke spiralne pruge, ne mogu to da objasnim ali je veoma slicno nekoj staroj mapi kao da je crtana hiljadama godina u proslost. 17mČ30s ponovo me hvata san na polovini sungazinga. Danas 17mČ40s. na polovini vremena nema pospanosti ali pocinjem da osecam toplinu u rukama, i snazno peckanje i bockanje po temenu glave. Dolazilo je u valovima. Jace i slabije, kao da me neko nekim sitnim iglicama bocka odozgo po glavi.
Ja sam imao nebrojeno mnogo vizija tokom gledanja u Sunce, i kao svi ostali Sangejzeri. Isto tako doživljavao sam uspavljivanje pa mi vreme od pola sata prodje kao pet minuta i ko zna šta su tad demoni radili samnom jer sam bio uspavan ili kao u  nekoj vrsti transa. Takvo stanje možete videti ovde u filmu "Bogovi novog doba"

Nikola 02:24 AM on June 26, 2010
Sinoc sam imao iskustvo astralne projekcije. Trajalo je kratko jer sam se uplasio da dugo budem van tela.
Ja sam doživeo da budem na dva mesta istog momenta mada nisam izlazio iz tela, barem nisam imao takav dojam.

Nikola 05:32 PM on June 28, 2010  
Pa ne znam kako bih mogao to bolje da opisem. Legao sam da spavam i odjedamput sam poceo da letim po sobi. Onda sam se uplasio da budem dugo van tela i vratio se u njega. Onda sam ujutru se konsultovao sa Mikanom i zakljucili smo da je to astralna projekcija.
I Nikola je imao veće i žešće doživljaje od mene jer je on ceo izlazio iz sopstvenog tela, a u mom slučaju samo je moja desna ruka odlazila u njihov duhovni svet i tada su mi nešto dali i to nešto sam progutao jer su mi to oni demoni  pokazali da treba da progutam. Naravno da tada nisam znao da kontaktiram demone.Takodje sam igrao i ilopte i karte sa njima. A kada smo se posvadjali onda su počeli da me čupaju iz tela ali nisu uspeli hvala Bogu, ali su se zato zakačili za mene odnosno za moju desnu ruku jer je samo ona išla u njihov duhovni svet. Sve ovo, i još puno toga sam upisao u dnevnik i potvrdio poligrafskim testom-testom laganja !!!

Marko Markovic says... 04:21 PM on July 20, 2010 
E,pa ljudi,sada ste stvarno preterali.HRM nikada nije rekao da bi trebalo izbegavati zivot.Razumem ja sve sto pricate,ali sungazing bi trebalo praktikovati,a ne ziveti.A kako vi vidite razmnozavanje bez seksa?Zasto ste svi odjednom poceli da ulazite u nekakve filozofije koje sve vise podsecaju na sekte i kultove?Dakle,gledajte u Sunce,mislite pozitivno,cinite dobra dela i zivite svoj zivot bez opterecivanja glupostima.Svojim glupim i besmislenim pricama cete samo odbiti ljude od sungazinga.Znam ljude koji su se zainteresovali za SG,ali kad su procitali svakojake budalastine tipa mantranje,meditacije i ostale istocnjacke filozofije,uplasili su se cele price.I sada niko ne moze da im dokaze da sungazing nije nikakva sekta ili kult.Molim vas da prestanete sa tim,jer tako samo cinite stetu celom pokretu.Ovo je Evropa,a ne Indija.
    Miroslav Kis- cybermikan
Tako je Marko! Eto ja u svojim predavanjima kažem da se MOGU koristiti pozitivne afirmacije, misliti pozitivno, moliti se Bogu kojem se inače molite ALI da je to ona "eže funkcija" na mišu (kada stisnete dugme na mišu da vam izvrši neki program) što zadajete vašoj pinealnoj žlezdi šta da vam "uradi" sungazingom odn. kako da ona pošto je vrhunska žlezda rasporedi tu sunčevu energiju u vašem telu.
Pa kako Marko do sada nisi video???  Posednuti Mikan samo o tim istočnjackim filozofijama govori i da je prezadojen tim demonskim teorijama pominjući mantre čakre i ostale istočnjačke đavolske teorije da Bog ne postoji i slično! MARKO SANGEJZING JESTE KULT OBOŽAVANJA SUNCA ! A BOG SUNCA JE SATANA-DEMON !To sam vec objasnijo u rublici "Sangejzing" Pregledaj njegov sajt malo detaljnije i pogledaj Marko šta Mikan savetuje Monki da proučava Budizam i Hinduizam demonske teorije. A Sangejzing i jeste meditacija i prizivanje i kontakt sa demonom a da vi to i neznate i to je jedna jako lukava metoda! Isto tako vi nedajete nikakav zadatak vašoj pinealnoj žlezdi (to je samo trik da se zavara demonsko delovanje) kako to posednuti Mikan kaže već želju koju vi zamišljate demon prima i on –demon tu vašu želju ispunjuje- doduše kako kome. demoni ti puno daju u vidu zdravlja, novca, žena i raznih drugih stvari dok te potpuno ne posednu i onda manipulišu sa vama.Morate da radite sve što oni žele, pa čak i ubijete ako to oni zahtevaju i vi to MORATE DA URADITE JER NEMATE IZBORA ili će te biti ubijeni, a  pored toga najopasnije je što vam  uzimaju dušu     i  gubite pravo na večnost !!!   Razmisli  dobro!!!

Monki says...
Ciao svima!  
Jucer sam prvi put cula o SG i sve to skupa  me zaintrigiralo i od sutra cu poceti... Moram priznati da me na neki nacin to odusevilo ali istodobno si postavljam pitanja u glavi... Dali je to dobro? Posto sam krscanin dali se to slaze sa Bozjim zakonima i sl.
Moram priznat da sam malo skepticna, ali ne u smislu da ne vjerujem u to da mozemo zivjeti samo od Sunceve energije i da pritom nemamo potreebe za hranom ili da se na taj nacin  mozemo izlijecit psih i fiz, u to vjerujem ali opet se pitam dali je to Bogu drago? Zar nije on jedina energija i njemu je sve moguce? Nebi voljela da mi Sunce postane Bog. Neznam dali me sam se dobro izrazila. Ipak, od sutra pocinjem pa cu i sama vidjeti. Koliko god bila u dilemi, s druge strane pomislim da je Sunce  nesto prirodno, nesto sto je Bog stvorio pa i zbog toga to nebi trebalo biti nesto lose... U svakom slucaju, probat cu, mislim da nebi mogla nista izgubiti dapace samo dobiti  
Ako ovdje ima koji vjernik zanimalo bi me vase misljenje kao i naravno misljenje vas ostalih.
Draga Monki  ovo je  vražija-đavolija vežba i mnogo gubiš .Gubiš pravo na večnost. Iz sopstvenog iskustva ne bih ti je nipošto preporučio! PRESTANI MOMENTALNO SA SANGEJZINGOM.

Evo primera čisto đavolije-vražije teorije koju posednuti Mikan propagira Monki jer govori da nema Boga!!!
Miroslav Kis- cybermikan
Monki,SG nema veze sa hriscanstvom i ostalim verama,u pitanju je univerzalna kosmicka svest,veru je stvorio covek radi lakse manipulacije i ogranicavanja ljudi,Bog ne postoji,ljudi su sami po sebi bogovi,a priroda ili sila koja je stvorila sve ovo se moze okarakterisati kao visa inteligencija ili energija univerzuma,tako da postoji jedino duhovni tvorac koji je stvorio ljudsku rasu,poenta je da verovanjem u Boga prvenstveno verujes u sebe a to kasnije vodi ka visoj inteligenciji(vise JA) i naravno da je tvorcu drago da sto vise ljudi bude mentalno-fizicki zdravo i da se zivi u izobilju i bogatstvu,naravno uz postovanje zakona dobre volje    Hemoglobin biljaka i ljudi imaju veoma slicnu strukturu tako da se daljom logikom dolazi do efekta suncevih zraka,koji sadrze tehnologiju da lece sve.  Veruj u Sunce i sve ce na svoje mesto doci,ako hoces neku teoriju o univerzalnoj svesti mogla bi naci sajtove vezane za budizam,hinduizam,cakre i aure jer su usko povezani sa dizanjem samosvesti.
Evo u ova dva  primera posednuti Mikan laže i mućka jer gore kaže Marku Markoviću da se treba moliti Bogu (moliti se Bogu kojem se inače molite)-veoma lukavo izrečeno jer dok gledate u Sunce vi se molite “Bogu” a pošto ste tada povezani sa demonom vi se praktično molite demonu a ne pravom Gospodu Bogu, a vi toga niste svesni a u sledećem pismu od Monki on kaže da Bog ne postoji ?????
Tako Mikan upotrebljava Boga i njegovu bibliju i stari zavet kad treba da prevari ljude i uvali ih u sangejzing a u stvari zvanično on Boga odbacuje i nepriznaje.I plus nagovara Monki da proucava budizam i hinduizam đavolje teorije.
OPROSTI MU BOžE NEZNA šTA RADI  -  A MOžDA I ZNA ?????????????????????????
Tipično za đavole da lažu i da negiraju postojanje Boga samo zato da bi uzeli vašu  dušu i oduzeli pravo na večnost jer ste se odrekli Boga svoga tvorca, a prihvatili đavola čiji je posao da prevari i uzme što više ljudskih duša i liši ih prava na večnost.Zato je đavo i smislio ovu strašnu podvalu zvanu Sungazing, Sangejzing, gledanje ili buljenje ili zurenje u Sunce!!!.
Dobro razmislite pre nego nastavite ili počnete da gledate u Sunce !!!!!

Ostromaf 02:17 PM on October 07, 2009  
Jednog  dana  uvece  kad  sam doso  kuci  seo  sam i  samo mi  odjednom  palo  na  pamet  da  uzmem  digitalni fotoaparat  i  poco  blicom  slikat svoju  sobu  bezposebnog  razloga.  I  dok  sam  prelistavo slike  video  sam  jedan svetli  krug  kako  se nalazi  na  zidu i vidim  u  tom  krugu  glavu  nekog  starijeg coveka  sa  bradom,  onda  i  na  drugu  jednu sliku  sam  video  zenski  oblik  lica. To  mi  je  bilo  prvi put  da  sam  uspeo  uhvatit  duha  ili  dusu  na slici,  ežtra mocno  i  zanimljivo!
Evo ova osoba je uspela čak i da  snimi Demone!
žao mi je što se toga i ja nisam setio. Molim Ostromaf-a ako pročita ovaj moj tekst da mi pošalje fotografije da ih postavim kao još jedan dokaz da je Sangejzing demonsko delo a ne Božije !!!
No ja sam se onda okrenuo prema njemu i udario ga desnom nogom. I u trenutku kad sam ga udario probudio sam se i vidim njega ispred mene kako stoji u mojoj sobi i gleda ravno u mene, lik iz sna!? I ja gledam wtf!!!? Bio je proziran nekako ko duh i ja da se uverim jel stvaran priblizim se i mahnem rukom prema njemu i on nestane, ko da i nije bio tamo. Znaci ono brutalno je bilo i nikakav strah nisam imo, bio sam u totalnoj kontroli, smiren. I
Evo još jednog primera koji je žešći od mog jer je ova osoba imala direktan kontakt sa duhovnim bićima demonima-đavolima sa njima se čak i tukao (BRAVO  Ostromaf!!! ).  Za razliku od mene, jer sam ja samo komunicirao i igrao se sa đavolima i učili me nečemu? Oni su čitali moje misli a odgovarali su mi tako što su pisali tekst pa sam mogao da vidim tekst kada zažmurim, a nekad sam i otvorenih očiju mogao da vidim tekst ili slike koje mi šalju što je isključivo zavisilo od njih.

Suncana 05:30 PM on October 08, 2009  
pošto sam još uvijek na skromnoj minutaži, sa velikim sam zanimanjem čitala sve objave ljudi sa dužim sg stažom. najviše su me se dojmila iskustva vezana uz snove. prije sg-a sam imala velikih problema sa spavanjem (teško bi mi bilo smiriti se i zaspati). yoga je znala olakšati stvari, ali već nakon nekoliko izlazaka na sg osjetila sam takav duševni mir kakav mi nikada ni jedna tableta za smirenje nije donijela. čak sam jedan dan samoj sebi rekla - zar je moguće osjećati ovakav mir i spokoj bez ičega!? sad je utonuti u san dječja igra, a snovi su nevjerojatni, kristalno čisti, jasni, svaki san je moguće opisati do detalja, nema više "mutnih" dijelova. inače sam uvijek sanjala i pamtila dosta snova, ali ovi sada su... ma kao da ste do sada gledali lošu sliku na tv-u i onda je odjednom ta slika postala kristalno čista. prošle sam noći čak sanjala kako u dvorištu svojih roditelja hodam bosa i tražim mjestu za gledanje u sunce!
kada u sigurni sat odem do svog mjesta za sg, smješkam se suncu, prepuštam se i osjećam kao spužva koja upija - sve što od sunca može dobiti. apetitom se ne zamaram ionako oscilira. osjećam razne promjene u organizmu, npr. čudnu blagu bol u mišićima i zglobovima, kao nakon sporta, ali nije to onaj klasični muscul fiber. toliko sam popravila kvalitetu svog života samim time što sam osjetila taj mir i spokoj i upoznala kvalitetan san iz kojeg se budim svježa, a budim se baš rano rano... valjda takav mir i spokoj osjećaju jedino mala djeca na koju još nisu počeli djelovatisvi onečišćivaći duha i tijela...tako sam sretna što se obitelj gledača u sunce širi i sama dajem svoj skromni doprinos prenoseći ova saznanja na sve ljude kojima želim dobro... ne zamaram se time tko će početi, a tko neće, svatko je ipak na kraju odgovorna za sebe.ne zamaram se pitanjem što će ljudi misliti o meni. napokon danas su i daleko manje stvari i razlike među ljudima dovoljne da nas netko proglasi "čudnima", ako to žele, ljudi će izmisliti razlog gdje ga i nema... što se mene tiče - biti "čudna" dakle drugačija, meni je kompliment!sretno vam i sunčano!
Eto Suncana ni pojma nemaš koliko si bila u pravu kad si napisala ovaj komentar, jer si tačno napisala za malu decu to sam i pojačao crnom bojom. A na žalost neznaš da  vrag upravo deluje na tebe i sve Sangejzere putem buljenja- gledanja u Sunce.  vrag daje privremeno zdravlje sreću i zadovljstvo a i dobar san isto kao što sam i ja imao, ali mnogo više uzima- uzima tvoju dušu!!!  Jas am izgubio sve beneficije od kada sam se posvadjao sa demonima! Ti pišeš: (svatko je ipakna kraju odgovorna za sebe.ne zamaram se pitanjem što će ljudi misliti o meni). U pravu si ! Uopšte nije bitno šta će ljudi misliti ali je veoma bitno šta će Bog misliti. Radiš Demonsku stvar. Pazi se molim te !!!  Rešavaj se demona što je moguće pre!!! Prekini Sangejzing !!!

Mladen 12:47 PM on October 29, 2009  
pozdrav svima, evo mojega iskustva..
danas 29.10.2009 oko 16Č00h odrađujem mojih 640 sec. ili 10 min i 40 sec.
u 9-toj min. od prilike, gledajući u sunce, slika horizonta neba i uopće svega šta je bilo u mojemu vidokrugu oko sunca je počela da blješti svake sekunde sve jače..i da se polako vraća u normalu, i to se je dešavalo do samoga kraja..kao da je cijeli horizont disao 3-4 sekunde udisaj i 3-4 sekunde izdisaj najblještavijeg blještavila ikada viđenog mojim očima..
kao da je nešto u meni oživilo i počelo disati kroz moje oči..
strava jedna neugodna ali i ugodna....nisam htio prestati i od straha i od radoznalosti..
mogao sam nastaviti tako u nedogled ali nisam htio prijeći granicu od 640 sekundi..
vidjet ću šta će biti slijedećeg puta, valjda je to nešto normalno, ali nitko još nije nešto slično u svojim iskustvima objavio niti napisao, pa nemam pojma šta to odjedared bi!?
pozdrav svima..
I ovde se vidi dejstvo demona- ulazak  demona. Ali ovako nešto ja nisam doživeo.Demoni su isto u mene ušli zbog gledanja u Sunce. Ali kad i kako ja to neznam.

Zarml 01:20 PM on November 01, 2009  
Evo ...ovako ..moja iskustva su sledeca ....
kada sam poceo prvo 10 sekundi ...naravno ....osetio sam samo mali polet u sebi , da sam malo ..malo vise srecniji ...e posle duzeg vremena ....na 40 , 50 sekundi ..poceo sam da se osecam psihicki malo bolje ..mada sam mislio da je to u pitanju neka autosugestija koju dajem sebi .... i tako ..opet posle duzeg vremena od 1 minut i 30 sekundi ..stvarno sam poceo dosta manje da jedem , cak od 3 obroka dnevno ...bio mi je dovoljan 1 obrok dnevno ..imao sam nekad jak bol ...u desnom ramenu ..koji mi se stvorio od teretane ..to je skoro nestalo ..pre je trajao 10 minuta ..sada samo 40 sekundi ...dalje ..vid mi je sve bolji i bolji , dalje ...sada sam trenutno na 290 sekundi , to je tacnije skoro 5 minuta ....imam sledeca poboljsnja Č Neko me iznervira pre ...to traje citav dan , ili duze vreme ..a sada traje samo 20 sekundi i smirim se , sledeca poboljsanja sto osecam je to sto imam dosta vise samopouzdanja ...na primer ..pre sto nisam smeo da uradim , nesto mi je predstavljalo problem ..kao na primer da na ispitu zamenim pitanje kod nekog profesora sto ne sme ...tako sada uradim  !  naravno taj ispit sam polozio ! ..mada sam varao ...imao sam snage u sebi da ga polozim i znanje naravno ..bio sam dosta smeo ...
sledece poboljsanje mi je ..kod ociju !  ( pre su mi pucali kapilari nenormalno ! !   ...a sada vise ne ...od kada radim sungazing ....a doslo je i hladno vreme ...cudno zar ne ?. )Dalje ....kada ucim na primer ..pre sam mogao 3,4 sata bez prestanka ...a sada mogu na primer 8 sati ....tako da ne duzim dalje .....kada radim sungazing ..ja ga radim ...ali potpuno ...kocentrisem se samo na to ...da ja budem sto bolja osoba u svakom smislu ....danas za ceo dan sam pojeo samo 2 banane ....a i pijenje tecnosti sam smanjio takodje za 3 puta ....eto .... a i pre mi je karakter nekako bio dosta vise slabiji .....sada mi se to popravlja ..i idem ka bolje ! ...
Tipično za đavola da ti daje snagu i hrabrost da varaš i kradeš da bi došao nepošteno  do nekog cilja.Meni su isto nudili novac da bih nešto nepošteno radio za njih što sam ja odbio, a onda su me napali i to  žestoko. To se sve može pročitati u mom dnevniku!

New Mystic
Imam jako interesantno iskustvo koje mi se nekoliko puta dogodilo kada sam praktikovao sedeću meditaciju svedočenjaČ blago drmusanje levo-desno. krene od glave i vrata pa posle zahvati ceo gornji deo tela. Posle sam primetio da nije baš levo-desno nego da su ipak to kružni pokreti. Da nije to kundalini energija koja se tako spiralno diže, pa me tako čisti?
Doživeo sam ovo i nekoliko puta dok sam Sungazirao.
Osim tog drmusanja, dešavalo mi se ovoČ van meditacije, znači kad legnem recimo, počnu nozdrve same da se blago grče i opuštaju, pa onda isto to sa očnim mišićima...
Napominjem da to meni ne smeta, prija mi i da ja to mogu da zaustavim ako hoću, ali ne zaustavljam, puštam da vidim šta je...Isto tako, mogu vrlo lako da pokrenem taj proces ako želim.Pretpostavljam da je to posledica pokretanja nekih energija u meni...
I meni se to isto dešavalo više puta tokom sunčarernja. Ali to nije nikakva “kundalini” energija već te đavo osvaja polako svojom prljavom energijom.  Isto sam se tako  pomerao  u krug ili levo ili desno, napred ili nazad to jest kružio sam sa gornjim delom tela. Tebe ta energija nečisti nego naprotiv prlja, jer te ispunjuje sa negativnom đavolom energijom.Posle čega te on posedne i radi sa tobom šta on hoće a ti nisi ni svestan da to đavo radi, već ti misliš da ti tako hoćeš.  Strašno

SAS  07:54 AM on August 05, 2009
oj ljudovi, ja sam sada na 8min 10sek, bio sam na moru 12 dana pa nisam mogao pristupiti webu uglavnom radio sam savrseni sungazing prva dva dana na moru sam gledao uvecer i stajao bos na pijesku i kamenjima, pa sam poslije odlucio dalje odraditi ujutro od 5:30 h - 6h tada naravno nije bilo nijedne osobe na vidiku osim ribare na moru, imo sam pogled sa Ciova na Kastele i na Split bio sam bos na kamenu i pijesku i odjeca mi se sastojala samo od bijelih gača ČD, no  jedan dan nije bilo sunca i drugi put nisam mogao odradit zbog sprijecenosti, posto radim vise manje poskrivecki zbog toga kaj sam okruzen ljudima sa alopatske medicine stara mi je pomocnica medicine, pa kod zene kod koje smo bili u apartmanu isto tak bila je visa medicinska sestra, zato mi se nije dalo prepirati snjima oko toga da je sunce je/nije stetno za vid primjetio sam da je samo meni bilo ugodno na moru kad je sunce sijalo i grijalo na 32-34°C, dok su moji starci se malo pozaliti i u vecernjim satima skup sa dalmatincima koji dole zive kod kojih smo bili  
nepijem solarnu vodu zbog cudakov kojima sam okruzen pa da neprivlacim nepotrebnu paznju koja bi me samo smetalai  ometala, i radim yoge vjezbe pozdrav sunca i 5 tibetanaca i vjezbe za oci, tako da se osjecam ok, no vise nisam osjecao poslije 5min do 8min da mi je sta vid napredovao ko da je stao s napretkom pa sad neznam do cega je jel to mozda jos rano za bolje rezultate, osim toga imam dosta cudne snove koji su izrazito realni da reaniji nemogu biti u kojima cak i ja odlucujem sto cu raditi i sto cu odgovoriti dok me neki ljudi pitaju  
SAS 08:06 AM on August 10, 2009  
heh vidjet cemo kad ce se meni vid u potpunosti ispraviti iako naocale ni leca nenosim osim za na predavanju na faksu, nadam se da se nebudem nacekao kad ih vise nebudem trebao jer uz solarnu yogu radim i vjezbe za oci, pozdrav sunca i 5 tibetanaca  
sada sam na 8min 40sek, nemam nekih posebnih promjena niti nekih posebnih iskustava osim sto sada svaku noc poslije vecernje solarne yoge imam burnih i doista neobicnih snova u kojima doslovno komuniciram ljudima koji su inace u stvarnosti i osim toga iako se znojim sada sam puuunooo manje osjetljiv na "nepodnosljive" vrucine
Evo dva doživljaja od iste osobe, gde SAS kaže da komunicira sa nekim osobama, a on nezna da su ustvari  te osobe   demoni  isto kao što sam i ja komunicirao a nisam znao više od godinu dana!  I  ko zna šta je danas sa  SAS –om i dokle su ga demoni  iskoristili i šta  sa njim  rade??? Evo  SAS  ovde možeš da pročitaš kako sam se oslobodio demona  naravno ako ti želiš da ih se oslobodiš!

Saradnja sa demonima  je  veoma opasna jer oni nesmeju   da te ubiju ali mogu da te nagovore da se ubiješ  a i još gore da ubiješ nekoga a ti ustvari nemaš pojama što si  to uradio!!!!!!!
A NAJGORE OD SVEGA JE TO ŠTO GLEDANJEM U SUNCE MI SE POVEZUJEMO SA DEMONIMA RADIMO ONO ŠTO ONI žELE A DA TOGA NISMO NI SVESNI.
SVAKU SARADNJU SA DEMONIMA BOG KAžNJAVA TAKO ŠTO VAM ODUZIMA VEČNOST.
RAZMISLITE DOBRO PRE NEGO ŠTO NASTAVITE SA SUNČARENJEM-GLEDANJEM U SUNCE !!!

 

NEK VAM JE DRAGI GOSPOD BOG U POMOćI

 


AMIN!!! 

KAKO SE DOLAZI U KONTAKT SA DEMONIMA ?

 

Da se razumemo ja nisam nikakav nauČnik kao  Što je sam sebe prozvao posednuti Mikan već sam ovo naŠao na internetu i ovde postavijo. Ovo je neko najjednostavnije objaŠnjenje (koje nije moje) na koji naČin se demoni povezuju sa ljudima!

Moje je samo amatersko prevodjenje sa Engleskog jezika.

 

SunČeva svetlos ulazi kroz oko i1

dolazi u ovaj obeleženi  deo mozga.     

 

 

 

 

 

 

A taj obeleženi deo mozga se  2                             

aktivira pod uticajem sunČeve svetlosti

i dolazi do kontakta sa duhovnim svetom-demonima  

     

 

 

 

 

 


 
GLEDANJE U SUNCE UOPŠTE NIJE NAIVNA STVAR

U PITANJU JE VAŠA VEČNOST !!!

Glava demona i znak6

                               

                   

Najnoviji tekstovi

najveci-i-najopasniji-satanisti-u-srbiji-i-okruzenju     Nina Martinović-novinar         Na kraju ovog članka možete pogledati          ...
h-o-o-p-o-n-o-p-o-n-oNOVI SATANISTIČKI MAMACH O' O P O N O P O N O                    PORED SANGEJZINGA SATANA IZBACUJE...
eksponiranje-zlaOVAJ TEKST MI JE POSLAO GOSPODIN IVAN MIRKOVIĆ I JA MU SE PUNO ZAHVALJUJEM NA POSLATOM PISMU I PODRŠCI KOJU MI JE UPUTIO! OVIM TEKSTOM ON OBJAŠNJAVA KO SU...
dokaz-o-mojoj-sopstvenoj-posednutosti  Da bih vam pokazao i dokazao da se gledanjem u Sunce postaje POSEDNUT ispričaću vam svoj sopstveni slučaj posednutosti !Bilo je to u vreme dok sam...
prepiska-sa-jednom-posednutom-sangejzerkomOvom prepiskom sa jednom posednutom sangejzerkom Dobrilom Sevic može se uočiti koliko je Sangejzing opasan i kolko je "duboko" dotična osoba pod...
komentari                            OVO SAM NAPISAO NA KRAJU...
hvala-bogu-nisam-jediniHVALA BOGU NISAM JEDINI koji je prepoznao demonski rad sataniste Miroslava KišaPregledajući internet i prateći demonski rad posednutog sataniste Miroslava...
ispovest-mlade-satanistinjeEVO JEDNE ISPOVESTI SATANISTKINJE KOJA SE SAVRšENO UKLAPA U SANGEJZING-GLEDANJE U SUNCE ODNOSNO DOKAZUJE DA JE SANGEJZING SATANIZAM !!!  ...
svi-djavolovi-trikovi-i-ponude  OVO SU IZVODI IZ MOG DNEVNIKA, GDE SAM POKAZAO ŠTA SU SVE DEMONI POKUŠAVALI DA BI ME PONOVO PRIDOBILI, POSLE SVADJE SA NJIMA DA PONOVO RADIM ZA...
duhovni-dozivljaji-tokom-gledanja-u-sunce-u-skracenom-obliku  OVIM IZVODIMA IZ MOG DNEVNIKA DOKAZUJEM DA JE GLEDANJE U SUNCE SATANIZAM !  I CILJ POVEZIVANJA SA DJAVOLOM A NE ZDRAVLJE. ZDRAVLJE KOJE SE...

Pročitajte i...

gledanje-u-sunce-strasni-mamac-i-prevara ENGLESKA VERZIJA SAJTA JE NA ADRESI http://www.sungazingdangers.com  Otvaranjem ovoga sajta želim da upozorim ljude na strašnu prevaru...
prepiska-sa-jednom-posednutom-sangejzerkomOvom prepiskom sa jednom posednutom sangejzerkom Dobrilom Sevic može se uočiti koliko je Sangejzing opasan i kolko je "duboko" dotična osoba pod...
komentari-na-mikanove-filmoveDeo komentara 45+ 1moj na kraju teksta upućenih Miroslavu Kišu - Cybermikanu na filmove postavljene na YouTube, gde ga ismejavaju i optužuju da je...
moj-odgovor-mikanu OVO JE PISMO MIROSLAVA KIŠA POSLATO KAO ODGOVOR NA MOJ DNEVNIK KOJI JE NA INTERNET SAJT U MOJE IME POSTAVIO          ...
duhovna-iskustva-drugih-sangejzeraOVDE SU NAVEDENA ISKUSTVA DRUGIH SANGEJZERA KOJI SU IMALI KONTAKT SA DUHOVNIM SVETOM (DEMONIMA-DJAVOLIMA) KOJE SAM PREPISAO SA SAJTA    ...
duhovni-dozivljaji-tokom-gledanja-u-sunce-u-skracenom-obliku  OVIM IZVODIMA IZ MOG DNEVNIKA DOKAZUJEM DA JE GLEDANJE U SUNCE SATANIZAM !  I CILJ POVEZIVANJA SA DJAVOLOM A NE ZDRAVLJE. ZDRAVLJE KOJE SE...
svi-djavolovi-trikovi-i-ponude  OVO SU IZVODI IZ MOG DNEVNIKA, GDE SAM POKAZAO ŠTA SU SVE DEMONI POKUŠAVALI DA BI ME PONOVO PRIDOBILI, POSLE SVADJE SA NJIMA DA PONOVO RADIM ZA...
posednutostDa bi ste shvatili svrhu postavljanja ovog sajta i opasnosti praktikovanja Sangejzinga-gledanja u Sunce, moram vas prvo upoznati sa pojmom...
dnevnik-borbe-protiv-demonaZbog prevelikog obima mog dnevnika KONTAKTA SA DEMONIMA, ne može sve stati na jednu stranu sajta, pa vas molim skinite dnevnik u .pdf formatu tako što...
h-o-o-p-o-n-o-p-o-n-oNOVI SATANISTIČKI MAMACH O' O P O N O P O N O                    PORED SANGEJZINGA SATANA IZBACUJE...