1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Prepiska sa jednom posednutom sangejzerkom

Ovom prepiskom sa jednom posednutom sangejzerkom Dobrilom Sevic može se uočiti koliko je Sangejzing opasan i kolko je "duboko" dotična osoba pod dejstvom demona.Sve što mi je napisala-svaku njenu rečenicu sam totalno opovrgnuo. Ali uzalud ničim je nisam mogao razuveriti da je POSEDNUTA. To ustvari i jeste najteži zadatak razuveriti Sangejzere da su POSEDNUTI !

Evo te naše prepiske u vidu tri Dobrilina pisma što mi je poslala:

Prvo pismo Dobrile Sevic .

ovaj tekst sto sam procitala nema ama bas nikakve veze sa sangejzingom ,gosp. Kis nije nikakav satanista nego covek koji je milionima slobodno mogu da kazem otvorio ovi Sunce je sve da ga nema nema ni mene ni vas ,ni babe ni zabe a ni visibabe, molim vas ne sitite lazi o sangejzingu ,iPak smo mi jaci sa verom u Sunce , pozdrav. NAMASTE, mir ljudima slobodne volje ziveo sangejzing ,

Najlepše hvala što ste mi se javili, dozvoliće te mi da vam odgovorim na vaše pismo:

 ovaj tekst sto sam procitala nema ama bas nikakve veze sa sangejzingom;  Neznam koji ste tačno tekst pročitali ali CEO SAJT ima velike veze sa sangejzingom što se može zaključiti i po samom naslovu. ZNAČI NISTE U PRAVU!
gosp. Kis nije nikakav satanista; To da je gospodin Kiš satanista ne tvrdim samo ja, evo vam i drugih misljenja o Vašem gospodinu Kišu.Tu sam naveo samo pet primera u mom sajtu naveo sam 45 primera a na YouTube imate nebrojeno mnogo primera gde ga optužuju da je satanista. To možete i sami proveriti. ZNAČI NISTE U PRAVU!
Алек сандар Па то и слепци виде, само ти не видиш јер си опседнут демонима који те само уљуљкавају,тргни се човече ! И престани да увлачиш друге у смрт,да је ово Држава одавно би долијао !   ZORAN SERBIA ja ne razumem jesi ti mikan neki satanista ili sta ne kontam ???? i ne zelim ovo da gledam   buduci Ово је чист сатанизам.   Dzesika Jovic Ovo je tipican primer kako masoni i sektasi upozoravaju svet sta ga ceka a u stari oni ce sve ovo izazvati kao i mnogo sta do sada{razne vrste gripa zemljotrese i ko zna sta jos sto i ne slutimo }.Znamo ko je njihov arhitekta univerzuma{djavo} i sta mu je cilj i naravno 5 stepen univerzuma tj. pentagram.Sve je jasno ko prati tok dogadjaja a cita biblijuVariousAnimeMusic Ne, cilj ovoga je da ljudi koji nemaju život pričaju glupe priče kojima leče svoje depresivno stanje. 

 


nego covek koji je milionima slobodno mogu da kazem otvorio ovi   NAJ LEPŠE VAS MOLIM da mi pokažete odakle ste dobili tu cifru MILIONIMA. Znači negde ste počitali proveren podatak čim ste to i napisali. JA SVE ŠTO SAM NAPISAO TO SAM DOKUMENTOVAO SLIKAMA, FILMOVIMA,SNIMCIMA, TESTOM LAGANJA, ILI NAPISAO ODAKLE MI JE IZVOR INFORMACIJA !
Sunce je sve da ga nema nema ni mene ni vas ,ni babe ni zabe a ni visibaba;  Ovo je jedino TAČNO što ste napisali. Ali to neznači da bi mi trebali da gledamo u Sunce !
molim vas ne sitite lazi o sangejzingu;    Predpostavljam da je ova reč štamparska greska(sitite) i da treba da piše širite.
Ja neširim laži kako ste napisali već istinu.Medjutim problem je kod Sangejzera da nemogu da vide i osete da su POSEDNUTI i pod dejstvom demona. Zato vi to tako i mislite i pišete isto kao i nesrećni Mikan. Nek vam je dragi Bog u pomoći ! 
iPak smo mi jaci sa verom u Sunce ;  To da ste jači sa verom u Sunce to vam demoni tako “usadjuju u glavu”. Ali ne zaboravite da je Bog Sunca satana a on zna da je Gospod Bog jači i da će on da izgubi konačnu bitku zato on i laže narod da bi sa sobom povukao što više nesrećnog naroda! RAZMISLITE MALO O OVOME MOLIM VAS!
NAMASTE;   Ovo neznam šta vam znači pa bih Vas zamolio da mi objasnite.
mir ljudima;    APSOLUTNO SAM ZA TO !!!
slobodne volje;  Sa ovim se nebih složio. Nemože naprimer vozač da vozi auto kroz crveno svetlo ako on to hoće, jer to bi bila njegova SLOBODNA VOLJA nego SE MI SVI MORAMO PONAŠATI po nekim kodeksima. Evo vam primer “SLOBODNE VOLJE” VAŠEG GOSPODINA KIŠA gde on ovako piše na njegovom sajtu:


BOLI NAS KURAC ZA SVE- MI UŽIVAMO U SUNCU!
Mož misliti i sve možeš spomenuti ali pomuniti KURAC, PIČKA, SISE, DUPE e to već nemožeš. MA NEMOJ a ko to kaže? Ako mogu spomenuti neke delove tela poput ruka, noga, glava, vrat ili šija isto mu dođe e onda mogu reći i KURAC. Ma i za to me bas zaboli kurac!


Pitam:   DA LI JE OVO TO ŠTO VI NAZIVATE SLOBODNA VOLJA ??? 


AKO MISLITE DA JE TO PRIMER SLOBODNE VOLJE IZVOLITE NOSITE OVAJ TEKST OD VAŠEG GOSPODINA KIŠA –VAŠOJ DECI NEKA SE LEPO PO SLOBODNOJ VOLJI OBRAZUJU. A AKO STE MLADI PA NISTE UDATI ODNESITE OVAJ PRIMER SLOBODNE VOLJE VAŠEM TATI I MAMI PA IH OVIM LEPIM PRIMEROM SLOBODNE VOLJE VI PREOBRAZUJTE !!! JER VAM TO PORUČUJE VAŠ GOSPODIN KIŠ MIROSLAV IZ NOVOG SADA!!! -FIN NEKI GOSPODIN ! 

Pozdrav Zoran !Drugo pismo Dobrile Sevic .

ma cemu sav ovaj text, sto se tice miliona pa ne mislim valjda samo na Novi Sad i oklicu, mislim na svetu, sve je ovo sto ste mi pisali suvisno ,vi ste omadjinani satanom i njen ste verni sluga, kako smo postali nastali dosli na Zemlju znam.a sto se Miroslava tice treba njega znati a ne citati texstove , sve religij ,sve crkve dzamije ,manastiri, sinagoge ,vere ,ne postoje u sangejzingu ,to nama nije potrebno ,postoji jedan stvoritelj i Sunce, nema nista drugo, Kako samo mozete da nekog nazivate satanom , strasno.Ikone ,slike stvoritelja ,klanjati se pred njima ljubiti ih ,maloumnost. Bog j e sam rekao ne pravi sliku sa mojim likom,a sta se radi u religijama ,nemam reci .Ma od cega pobogu i podjavolu smo mi opsednuti ,cime ,samo Suncanom svetlosti koja nam daje zdravlje, nema tu nista vise. Izvor informacija je vas ego povredjeni ego, koji ne moze da prihvati da mi vise necemo u crkve, da necemo da se klanjamo slikama i da ne damo pare popovima.Niko od nas ne sledi Miroslava slepo ,ono sve sto smo od nejga saznali ,ispalo je iz iskustva istinito, bolesti nestaju ,punimo se suncevom energijom jer i mi smo baterije, culi ste valjda za solarnu energiju .Jednog dana cete morati da prihvatite da smo mi sangejzeri u pravu ,sve sto dobijamo od Sunca dobijamo badava ,dobijamo zdravlje al aj otidji u cekvu u one ladne zidine i ne ponesti novac aha, malo sutra. I sta i koga da slusam ,ne trebaju ni meni ni mojim drugovila ni pastiri ni vodici ,da nije bilo vere i podela nikad nigde rata ne bi bilo ,zasto je isao brat na brata zbog VERE.Ako hocete da cujete jos neku istinu , sa necim sto se vidi i zna samo se javite ,dobit cete ju, znate mi nismo ,ljuti ,gnevni ,napadamo samo one koji nak bacaju kamenje pod noge ,nema toga ko ce nas skrenuti s jedinog pravog puta a to je sangejzing ,nemate uopste potrebe da napadate Miroslava, nista s tim nepostizete ,mi i on idemo pravim putem ,putem oslobadjanja od svih sistema, globalizacije , napada na ljude kao vrstu ,na slobodu duha i uma ,pozdrav ,a sto se tice moje familije hvala na pitanju vise od pola su sangejzeri ,dravi veseli i nasmejani .Cuj posednuti DEMONOMA HAHAHAHA

Odgovor na drugo Dobrilino pismo !

sto se tice miliona pa ne mislim valjda samo na Novi Sad i oklicu, mislim na svetu;   VI SAMO MISLITE A JA SAM VAS PITAO ZA DOKAZ. OVO O ČEMU DISKUTUJEMO JE NEŠTO NAJ OZBILJNIJE ŠTO SE MOŽE DISKUTOVATI U LJUDSKOM ŽIVOTU !
vi ste omadjinani satanom i njen ste verni sluga, PA KAKO MOGU BITI NJEGOV SLUGA KAD SAM CEO SAJT POSVETIO PROTIV NJEGA????? DA LI STE SVESNI ŠTA STE NAPISALI ??? to je upravo sa vama, ali vi to na žalost ne primećujete jer ste posednuti-gledanjem u sunce postaje se posednut i to je pravi cilj sangejzinga. Razna ozdravljenja i sreće i ushićenost su samo mamac ! 
a sto se Miroslava tice treba njega znati a ne citati texstove   Pa ja nega znam ! Još sam mu i novac poklonio u dva navrata. A ako nećemo čitati njegove tekstove, kako smo onda saznali za Sangejzing nego čitajuci njegove tekstove ??? I kako će mo da pravimo selekciju njegovih tekstova ? I zbog čega ? Znači ili će mo ga čitati-slediti ili ga nećemo čitati pa ni slediti. Druga je stvar što vi nemožete da opravdate one njegove bljuvotine i bezobrazluke koje je ispisao, a ispisao ih je upravo što je POSEDNUT i pod dejstvom demona a glavna odlika demona je bezobrazluk, nastranost i druge izopačenosti koje ne želim da pišem !!!
sve religij ,sve crkve dzamije ,manastiri, sinagoge ,vere ,ne postoje u sangejzingu  Pa naravno da ne postoje jer je Sangejzing satanino delo a ne Bozije !!!
to nama nije potrebno ,postoji jedan stvoritelj i Sunce   Pa naravno da vam Božija obeležja i zdanja nisu potrebna jer jer ste ga se odrekli kao što je  i Satana protiv njih što je dokaz da ste vi Satanina sluga a ne ja ,koko ste gore naveli. Satanine sluge su protiv Boga i Božijih zakona i crkve i dzamije a ja idem u crkvu znači nisam Satanina sluga !!!
Kako samo mozete da nekog nazivate satanom , strasno. Ja njega ne nazivam Satanom, nego ja sam dokazao da je satanizovan. A kad je satanizovan onda je normalno i da je Satana i zaista je strašno, tu se u potpunosti slažem sa vama! Prevideli ste u prošlom pismu da ga ne nazivam samo ja Satanom već stotinu drugih što se možete i sami uveriti na internetu. Isto je strašno što vi to vidite a nećete i neželite sami sebi da priznate.
Ikone ,slike stvoritelja ,klanjati se pred njima ljubiti ih ,maloumnost  Hoćete reći da ja sada kad sam izgubio suprugu,-umrla je, i uzmem da poljubim njenu sliku- za mene značenje ikone,(sad kad sam je izgubio, jer nije ovde samnom) to je za vas maloumnost ????????????? imate jako čudne zakljucke!  Jer i ikone su slike osoba koje su bile ovde na zemlji pa su otišli u duhovni svet kao i moja supruga!
Bog j e sam rekao ne pravi sliku sa mojim likom,a sta se radi u religijama ,nemam reci;   Vidi se da ne idete u crkvu, jer tamo su samo slike svetaca i nigde nema slike Boga ! Vaše religijsko ne obrazovanje ne opravdava ovakve izjave.
Ma od cega pobogu i podjavolu smo mi opsednuti ,cime ,samo Suncanom svetlosti koja nam daje zdravlje, nema tu nista vise. PRVO, VAŠE ZDRVALJE SE NE POBOLJŠAVA OD GLEDANJA U SUNCE VEĆ OD DEMONA.A DEMONE KONTAKTIRATE ZATO ŠTO GLEDATE U SUNCE!   Pa zar nevidite sta Miroslav govori-piše. To je za vas normalno ??????? pored Mikana i vaš sopstveni napad na Boga i sve vrste crkvi i to vam je normalno? Ja sam bio ateista 55godina i NIKAD mi nije palo na pamet da bilo koju religiju kritikujem ili vredjam !!! Da li su vaše bake i deke hulile na Boga??? Na onoga ko vas je stvorio ??? 
Izvor informacija je vas ego povredjeni ego, koji ne moze da prihvati da mi vise necemo u crkve,   ALO !   BAŠ MENE BRIGA DA LI ĆE KO IĆI U CRKVU ILI NE. AKO IDE NJEGOVO JE, A AKO NEIDE OPET JE NJEGOVO !!!!! JA NIKOG NETERAM DA IDE A I DA NEIDE U CRKVU !

Niko od nas ne sledi Miroslava slepo; Nemate potrebe da ga sledite slepo. Njegov zadatak je bio samo da Vam " uvali-podvali" Sangejzing da bi vas demoni POSEDNULI a sad vama više ne komanduje Miroslav već demon!

sve sto smo od nejga saznali ,ispalo je iz iskustva istinito, bolesti nestaju; To je tačno to ja i ne negiram, ali kao što sam i napisao u samom naslovu to je samo mamc i prevara. Jer kad nebi bilo tako kako je Miroslav i napisao NIKO NEBI GLEDAO U SUNCE A ONDA NIKOG NI DEMONI NEBI POSEDNULI. U TOME I JESTE CELA PODVALA !!!
.Jednog dana cete morati da prihvatite da smo mi sangejzeri u pravu; Da kada odemo u duhovni svet zaista će se videti ko je bio u pravu !
Sunca dobijamo badava ,dobijamo zdravlje al aj otidji u cekvu u one ladne zidine i ne ponesti novac aha, malo sutra;  Niko vas u crkvi ne primorava i da idete, a jos manje da date i jedan dinar ako nećete ! Vaš Mikan je molio u svoje vreme za novac. Sada više ne, zato što mu je demon pokazao kako da napravi demonsku skalameriju prizemljivac i pljačka ljude i otima dušu na prevaru sa njom!
da nije bilo vere i podela nikad nigde rata ne bi bilo ,zasto je isao brat na brata zbog VERE; A ko pravi rat nego silnici ? U današnje vreme to je Amerika. A samo zaslepljeni kao vi to nevidite. a sta je Amerika nego demonska država i sila. Pogledajte kolko je pristalica satanizma i masonaca u Americi .Pogledajte da su svi predsednici Amerike krvno srodstvo čak i ovaj današnji crni i on je demon jer sam ga prikazao kao demona u rublici "Filmovi"!  I da su satanisti .Od silnog buljenja u Sunce niste više ništa u stanju ni da vidite ni da prepoznate! I poglegajte šta govori demon iz posednute devojke sto sam ga postavio u rublici "filmovi" i film pod nazivom "katolički način isteravanja demona." Tamo demon sam izjavljuje da pravi rat !!! Znači demoni prave rat a ne Bog. Pa zar vam i ova prepiska ne liči na neki mini rat? A ko ga je izazvao ? Demon ! Kako ?  Pa uvalio je strašnu preveru Sangejzing ! I naterao vas da govorite protiv Boga ! Da li je vaša baka ovako govorila protiv Boga kao vi sada ???
Ako hocete da cujete jos neku istinu , sa necim sto se vidi i zna samo se javite ,dobit cete ju, znate mi nismo ,ljuti ,gnevni ,napadamo samo one koji nak bacaju kamenje pod noge; Nekada su na takve zaista i bacali kamenje ali ne pod noge !!!
nema toga ko ce nas skrenuti s jedinog pravog puta a to je sangejzing; Moja namera nije da vas prisilim da skrenete sa" jedinog pravog puta a to je sangejzing"  Moja namera je da vas samo upozorim a vaše je pravo šta će te dalje činiti !
nemate uopste potrebe da napadate Miroslava, nista s tim nepostizete ; Nije tačno da ja samo napadam na Miroslava i ovo piše na mom sajtu a u vezi Miroslava ali vi to na žalost niste ili nećete da pročitate . E pa izvolite sad pročitati :

SVE JE SADA U TVOJIM RUKAMA !!!
ĐAVO JE OTAC LAŽI. U OVOM CELOM TEKSTU NAPISAO SAM I DOKAZAO NA 36 MESTA DA JE MIKAN SLAGAO. TO SAM URADIO NE RADI TOGA ŠTO JA MRZIM MIROSLAVA KIŠA, JER DA GA MRZIM JA BIH TRAŽIO SVOJIH 15.000 DOLARA NAZAD, A KOJE SAM IZGUBIO DA BIH SE SPASAO OD DEMONA A ZBOG GLEDANJA U SUNCE. VEĆ DA POKAŽEM DEJSTVO I KARAKTER ĐAVOLA I DA SAM OVAJ SAJT OSNOVAO NE PROTIV PRAVOG MIKANA VEĆ PROTIV DEMONA KOJI GA JE POSEDNUO, I PROTIV SVIH DEMONA ŠTO UČINEŠE ZLO I MENI I ČITAVOM SVETU !!! 

ETO VIDIŠ POSEDNUTI MIKANE SVE, ALI BAŠ SVE SI SLAGAO! ALI JA ZNAM IZ SOPSTVENOG ISKUSTVA, JER SAM I JA BIO POSEDNUT A DA TOGA NISAM BIO SVESTAN, DA NELAŽE PRAVI MIROSLAV KIŠ MIKAN VEĆ DEMON KOJI TE JE POSEDNUO I SA TOBOM MANIPULIŠE A DA TI NISI NI SVESTAN TOGA.

Nedaj se Mikane! Nemoj svoju dušu i svoju večnost da daš demonu za svo blago ovog sveta, a kamoli za "šaku dolara" i malo zdravlja. Vidiš šta Masonci dobijaju, ali za razliku od tebe oni svesno to rade a ti nesretni Mikane i svi Sangejzeri dajete dušu demonu jer ste POSEDNUTI a da niste nisvesni! ODUPRITE IM SE !!! 
RAZMISLI DOBRO MIKANE!  ODUPRI IM SE TEBE RADI, RADI TVOJE JADNE MAJKE ANE, NEK TI JE DRAGI BOG U POMOĆI I TEBI I SVIM SANGEJZERIMA !!!

S A V E T ! 
NEMOJ TI ODMAH DA SE ODREKNEŠ SANGEJZINGA. NEGO ZA PROBU KAD TI SE JAVI TO TVOJE VIŠE JA, ILI VIŠA SVEST BILO ŠTA DA TI KAŽE SAVETUJE ILI SUGERIRA TI SVE ODBIJ I SVE ZAUSTAVI. RECI MU OVAKO NEĆU DA TE SLUŠAM I NEĆU DA RADIM. DA VIDIM ŠTA ĆEŠ DA URADIŠ. ZAPAMTI ONI NESMEJU DA TE UBIJU. BUDI USTRAJAN U ODBIJANJU BILO KAKVE SUGESTIJE I PONUDE. I STALNO SVE ODBIJAJ. ONDA ĆE ONI DA TI SVAŠTA OBEĆAJU LEPOGA I NOVACA I MESTO PREDSEDNIKA DRŽAVE I BILO KOJU ŽENU I KO ZNA ČEGA JOŠ. SAMNOM SU TAKO RADILI PA ZATO I ZANAM. POSLE IZVESNOG VREMENA LEPOG UBEDJIVANJA ONI ĆE DA TE NAPADNU. ALI ZAPAMTI DA IH SE MOZEŠ REŠITI. I KAD TE NAPADNU NESMEŠ DA SE UPLAŠIŠ JER ONDA JOŠ ŽEŠĆE NAPADAJU !!! BIĆE TI STRAŠNO ALI MORAŠ DA IZDRŽIŠ 
SVE TI OVO GOVORIM IZ LIČNOG ISKUSTVA S DEMONIMA! 
JOŠ JEDAN SAVET ZA SVAKI SLUČAJ.TI NESMEŠ DA RAZMIŠLJAŠ NAPRIMER DA POMISLIŠ JA ĆU DA PREVARIM DEMONE TAKO ŠTO ĆU DA TRAŽIM NOVAC PA KAD MI GA DAJU ONDA ĆU DA PRESTANEM DA IH SLUŠAM .TO NESMEŠ DA RADIŠ JER ONI ČITAJU MISLI PA BI TEK ONDA IMAO PROBLEMA. ZNAČI JEDINO JE REŠENJE AKCIJA-DELOVANJE BEZ IKAKVOG RAZMIŠLJANJA !!!
P R O B A J !!!
NARAVNO OVAJ SAVET VAŽI I ZA SVE OSTALE SANGEJZERE !
NEIZMERNO MI JE ŽAO POSEDNUTOG MIROSLAVA KIŠA-MIKANA IZ NOVOG SADA. PROBAO SAM DA MU SKRENEM PAŽNJU NA TU STRAŠNU OPASNOST DA JE POSEDNUT. MEDJUTIM ON JE TO ODBIJO ČAK MI SE MALO I SMEJAO I IGNORISAO MOJ "EMAIL" I MOJ POKUŠAJ DA MU PUTEM "SKYPE" DAM DO ZNANJA DA BAREM PROVERI OVO O ČEMU JA GOVORIM. OČIGLEDNO DA JE POD TEŠKIM DEJSTVOM DEMONA! ALI NE SAMO JA VEĆ I MNOGI DRUGI KOJI SU GA I NAPADALI I KRITIKOVALI I OČINSKI SAVETOVALI I UPOZORAVALI DA IDE STRAŠNO POGREŠNIM PUTEM. MIKAN NAS JE SVE IGNORISAO !?
NEK MU JE DRAGI BOG U POMOĆI !!!


A ŠTA SAD ?  ima li i jedan napad na Mikana ? Ili su to: saveti, apeli, upozorenja, molbe, sažaljevanje,uputstva, objasnjavanje,pokušaji kontakta putem interneta, dokazivanje,pa čak i pozivanje na njegovu majku Anu !!! Molim vas da mi na ovo pitanje odgovorite : Koliko u gornjim tekstovima ima napada na Mikana ili je to nešto sasvim drugo ??????
I još jedno pitanje a zbog čega bih ja ovo sve radio da tu zaista nema ničega lošeg da nekažem strašnog ????? I ja sam bio Sangejzer. Druga je stvar da ja nisam bio Sangejzer pa da ovako pišem. I ja sam imao silna ozdravljenja i još nešto mnogo više. Ali o tome neću da pišem ne želim satani da pravim reklamu! I ja sam komplet moju familiju i bližnju i daljnu “zarazio” Sangejzingom, ali sam ih sve i zaustavio hvala Bogu ! Ovo sve mene košta i novca i puno vremena ali ipak radim to što radim. A radim zbog Vas i ostalih kao Vi.    A NE ZBOG SEBE!!!
I u prošlom pismu sam vas zamolio da mi objasnite šta vam znači reč “NAMASTE” ali mi niste odgovorili ?

napada na ljude kao vrstu,na slobodu duha i uma Napad na ljude kao vrstu i napad na slobodu uma se već uveliko radi. Vi ste napadnuti, Mikan je napadnut, ja sam napadnut-ali sam se oslobodio, i mnogi drugi ljudi su napadnuti od strane demona kao što se može i videti ovde u rublici FILMOVI.
                                   Cuj posednuti DEMONOMA HAHAHAHA;

                                    KO SE ZADNJI SMEJE, NJSLADJE SE SMEJE !

 

Pozdrav Zoran !

 

 

Treće pismo Dobrile Sevic .

nemoj mi vise nista pisat sve ti zalud ,pozdrav, neka ti je stvoritelj na pomoci 

Na ovo treće pismo Dobrile Sevic  nisam  odgovorio E-mailom. Ispoštovao sam njenu želju, ali ću odgovor dati ovde na mom sajtu

 NEDO DRAGI BOG DA MI JE VAŠ STVORIELJ NA POMOĆI !

   TO SAM JEDNOM DOŽIVEO I NEKAKO PREŽIVEO !

    SPOMENULO SE !  NE POVRATILO SE !

                      AMIN !!!

Četvrto pismo Dobrile Sevic.

Posle par dana ponovo mi dolazi pismo od DOBRILE SEVIC sa ovakvim tekstom :

koji si ti bolesnik ,sacuvaj me boze;  Dugo sam razmišljo o DOBRILI SEVIC ko je ona ??? I odgovor mi je "sam došao." Ustvari odgovor mi je došao od čitaoca NENADA šalju ći mi  nekoliko fotografija i propratni tekst. Evo pročitajte Nenadov tekst i pogledajte neke od fotografija.(Zahvaljujem se Nenadu na pomoći)

u prilogu su vam nova pisanja Cybermikana, koja potvrdjuju vase pisanje na sajtu. Naime, poceo je da slavi Enkija , tj djavola kao oca ljudskog roda. Iskoristite ih kao materijal i dokaz .
Srdacan pozdrav . Nenad

OVO PISMO I FOTOGRAFIJE SU SAMO JOŠ JEDAN DOKAZ OD MNOGIH DA JE VAŠ GOSPODIN KIŠ SATANISTA !!!

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJE  PA MOŽETE PROČITATI ŠTA PIŠE.

 satanski pozdravlja

OVA FOTOGRAFIJA DOKAZUJE DA JE MIKAN SATANISTA. JER POKAZUJE SATANSKI POZDRAV KAO I SVI  SVETSKI LIDERI KOJI POZDRAVLJAJU OVIM SATANSKIM POZDRAVOM, ŠTO SAM IH PRIKAZAO NA SAJTU.DODUŠE MIKAN NIJE LIDER DRŽAVE SRBIJE, ALI JE LIDER SATANIZMA U SRBIJI

slavi enkija

OVDE POPULARIŠE ENKIJA - ĐAVOLA A KRITIKUJE HRIŠĆANSTVO I ISLAM !

 

 

Napad na crkvu

OVDE SU STRAHOVITI NAPADI NA CRKVU GDE SVE ODLIKE I KARAKTERISTIKE SATANIZMA PRIPISUJE PRAVOSLAVNOJ CRKVI

 

dokaz o dobrili

 

OVDE SE VIDII KO JE DOBRILA SEVIC I ŠTA JE DOBRILA SEVIC A EVO I UVELIČANOG NJENOG TEKSTA

dobrila

Ovim sam dokazao da je i DOBRILA SEVIC SATANISTA ODNOSNO SATANISTKINJA. zahvaljujući NENADU, jer podržava sve što njen idejni vođa GOSPODIN KIŠ MIROSLAV-SATANISTA govori !

E da sam znao da si SATANISTKINJA nebih ja tebi SOTONO posvetio čitavu jednu stranicu sajta. Ali neka ostane nek vide tvoji prijatelji, rodbina i komšije ko si i šta si ! A ujedno i svi ostali Sangejzeri neka vide u kavo su se kolo uhvatili ! I šta ih čeka ! 

ANATEMA TI SOTONO - SATANISTKINJO !!!

urevi Stupovi 7 - Copy - Copy - Copy

 

 

 

 

 

 

                  

 

                      

 

                                        

 

                                  

 

                                   

                                                                                            

 

  

 

 

Najnoviji tekstovi

najveci-i-najopasniji-satanisti-u-srbiji-i-okruzenju     Nina Martinović-novinar         Na kraju ovog članka možete pogledati          ...
h-o-o-p-o-n-o-p-o-n-oNOVI SATANISTIČKI MAMACH O' O P O N O P O N O                    PORED SANGEJZINGA SATANA IZBACUJE...
eksponiranje-zlaOVAJ TEKST MI JE POSLAO GOSPODIN IVAN MIRKOVIĆ I JA MU SE PUNO ZAHVALJUJEM NA POSLATOM PISMU I PODRŠCI KOJU MI JE UPUTIO! OVIM TEKSTOM ON OBJAŠNJAVA KO SU...
dokaz-o-mojoj-sopstvenoj-posednutosti  Da bih vam pokazao i dokazao da se gledanjem u Sunce postaje POSEDNUT ispričaću vam svoj sopstveni slučaj posednutosti !Bilo je to u vreme dok sam...
prepiska-sa-jednom-posednutom-sangejzerkomOvom prepiskom sa jednom posednutom sangejzerkom Dobrilom Sevic može se uočiti koliko je Sangejzing opasan i kolko je "duboko" dotična osoba pod...
komentari                            OVO SAM NAPISAO NA KRAJU...
hvala-bogu-nisam-jediniHVALA BOGU NISAM JEDINI koji je prepoznao demonski rad sataniste Miroslava KišaPregledajući internet i prateći demonski rad posednutog sataniste Miroslava...
ispovest-mlade-satanistinjeEVO JEDNE ISPOVESTI SATANISTKINJE KOJA SE SAVRšENO UKLAPA U SANGEJZING-GLEDANJE U SUNCE ODNOSNO DOKAZUJE DA JE SANGEJZING SATANIZAM !!!  ...
svi-djavolovi-trikovi-i-ponude  OVO SU IZVODI IZ MOG DNEVNIKA, GDE SAM POKAZAO ŠTA SU SVE DEMONI POKUŠAVALI DA BI ME PONOVO PRIDOBILI, POSLE SVADJE SA NJIMA DA PONOVO RADIM ZA...
duhovni-dozivljaji-tokom-gledanja-u-sunce-u-skracenom-obliku  OVIM IZVODIMA IZ MOG DNEVNIKA DOKAZUJEM DA JE GLEDANJE U SUNCE SATANIZAM !  I CILJ POVEZIVANJA SA DJAVOLOM A NE ZDRAVLJE. ZDRAVLJE KOJE SE...

Pročitajte i...

moj-odgovor-mikanu OVO JE PISMO MIROSLAVA KIŠA POSLATO KAO ODGOVOR NA MOJ DNEVNIK KOJI JE NA INTERNET SAJT U MOJE IME POSTAVIO          ...
duhovni-dozivljaji-tokom-gledanja-u-sunce-u-skracenom-obliku  OVIM IZVODIMA IZ MOG DNEVNIKA DOKAZUJEM DA JE GLEDANJE U SUNCE SATANIZAM !  I CILJ POVEZIVANJA SA DJAVOLOM A NE ZDRAVLJE. ZDRAVLJE KOJE SE...
posednutostDa bi ste shvatili svrhu postavljanja ovog sajta i opasnosti praktikovanja Sangejzinga-gledanja u Sunce, moram vas prvo upoznati sa pojmom...
istina-o-sangejzingu-gledanju-u-sunceKao što se poslednjih decenija dešavaju zista mnoge čudne stvari u svetu naprimer strašne klimatske promene, nepogode, zemljotresi, cunamiji, klizišta...
uputstvo-onima-koji-su-gledali-u-sunceUPUSTVO ONIMA KOJI SU GLEDALI U SUNCESANGEJZING, SUNGAZING ,BULJENJE, ZURENJE U SUNCEKAKO DA SE OSLOBODE ĐAVOLA, VRAGOVA, ŠEJTANA, DEMONA! 1. Ne smete da...
hvala-bogu-nisam-jediniHVALA BOGU NISAM JEDINI koji je prepoznao demonski rad sataniste Miroslava KišaPregledajući internet i prateći demonski rad posednutog sataniste Miroslava...
komentari                            OVO SAM NAPISAO NA KRAJU...
prepiska-sa-jednom-posednutom-sangejzerkomOvom prepiskom sa jednom posednutom sangejzerkom Dobrilom Sevic može se uočiti koliko je Sangejzing opasan i kolko je "duboko" dotična osoba pod...
duhovna-iskustva-drugih-sangejzeraOVDE SU NAVEDENA ISKUSTVA DRUGIH SANGEJZERA KOJI SU IMALI KONTAKT SA DUHOVNIM SVETOM (DEMONIMA-DJAVOLIMA) KOJE SAM PREPISAO SA SAJTA    ...
ispovest-mlade-satanistinjeEVO JEDNE ISPOVESTI SATANISTKINJE KOJA SE SAVRšENO UKLAPA U SANGEJZING-GLEDANJE U SUNCE ODNOSNO DOKAZUJE DA JE SANGEJZING SATANIZAM !!!  ...